Άσπα Τσίνα: Χώρισε από τον επί 14 χρόνια σύντροφό της!

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως τράβηξαν η Άσπα Τσίνα και ο σύζυγός της Γιάννης Μπέης από τον Απρίλιο. Η είδηση έγινε γνωστή και μέσα από την ενημέρωση της σελίδας της στο Wikipedia.

H τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από το reality Fame Story, ζει πλέον με τον 6χρονο γιο τους, Ιάσωνα – Παναγιώτη. Πολλοί κάνουν λόγος για τρίτο πρόσωπο στη σχέση.

/

Xαρακτηριστικό είναι το κείμενο που έγραψε στις 5 Μαϊου στο Facebook:

Λένε πολλοί: πίστευε και μη ερεύνα…
Για να μην βρεθείς αντιμέτωπος ποτέ με την αλήθεια; Για να μην πονέσεις ;Ή μήπως για να συνεχίσεις να επιτρέπεις στους άλλους να σ’ εκμεταλλεύονται και να σε περιγελούν λες και τους χρωστάς τίποτα;
Ευτυχώς η τύχη σου λειτουργεί ακόμα… Κι έτσι έρχεται η στιγμή που συμπίπτει χρονικά με την άστοχη αμετροεπή κι αλαζονική συμπεριφορά του άλλου και…ουπς! Ξυπνάς. Αν και κάπως απότομα…
Οι μάσκες πέφτουν κι οι μασκαράδες που περνιούνται πολλά χρόνια για ξύπνιοι(πατώντας στο συναίσθημά σου και εκμεταλλευόμενοι την δοτικότητα σου) μπαίνουν στη θέση τους: εκεί που τους αρμόζει, εκεί που τους αξίζει δλδ με γνώμονα τα αντικειμενικά κριτήρια και όχι υποκειμενικές διαπιστώσεις.
Κάπως έτσι τελειώνουν κάτι ιστορίες αγάπης που αποδεικνύουν περίτρανα πως ο΄τι σου φαίνεται να λάμπει, δεν είναι απαραίτητα χρυσός.
Κάπως έτσι καλείσαι να ανακαλύψεις την πραγματικά φωτεινή πλευρά της ζωής, περνώντας από όλα τα στάδια της θλίψης και του πόνου γιατί έτσι γίνεται πάντα, όσο δυνατός κι αν είσαι.
Κι αν η κατάσταση φαντάζει τραγωδία στα μάτια σου αρχικά, σιγά σιγά συνειδητοποιώντας τι σου συνέβη ακριβώς, επαναπροσδιορίζεις τη ζωή σου με όρους υγείας αφήνοντας τους «άρρωστους» πίσω.
Γιατί, όπως μου έλεγε πάντα μια πολύ καλή μου φίλη, πρέπει να καταλαβαίνουμε τι πραγματικά αξίζουμε ο καθένας.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ…Ο νοών νοείτω…

Χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο που έγραψε κάτω από μια φωτογραφία με τον γιο της:Ο Ιάσονας κι εγω σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα like, τα σχόλια και τα θετικά μηνύματά σας!Η ανυπόκριτη αληθινή αγάπη του είναι σαφώς για μένα (όπως και για κάθε συνειδητοποιημένη μαμά) ο,τι πολυτιμότερο…Γιατί την ιδια στιγμή που εμείς δεν ψάχνουμε το νόημα της ζωής στην περιφρονητέα επιφάνεια και στο τίποτα,κάποιοι άλλοι πασχίζουν τρομοκρατημένοι- απο το χρόνο κι απο τον ίδιο τους τον εαυτό πια- να το βρουν μέσα από φτηνές αναπληρώσεις και άσκοπο ξόδεμα…Καλή σας μέρα

Read More

And More