Mητέρα είδε να σκοτώνεται ο 5χρονος γιος της από το αυτοκίνητό της!

Aπίστευτο μοιάζει ακόμη αυτό που έζησε μια μητέρα και καθηγήτρια θεάτρου στη Νότια Ουαλία. Ο μικρός 5χρονος γιος της, Ηarry, σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της.

Η 38χρονη μητέρα είχε επιστρέψει μαζί με τους δύο γιους της στο σπίτι, πάρκαρε το αυτοκίνητο και μπήκε στην κουζίνα να ετοιμάσει το γεύμα. Ξαφνικά άκουσε τον μεγαλύτερο 8χρονο γιο της, Dylan, να φωνάζει έντρομος: «Μαμά, το αμάξι τσουλάει!».

Η Michelle έτρεξε έξω και είδε το αυτοκίνητό της να φεύγει με την όπισθεν και να αναπτύσσει ταχύτητα να παρασύρει τον πεντάχρονο Harry που στεκόταν και κοίταζε…

Το αυτοκίνητο δυστυχώς συνετρίβη πάνω στον τοίχο και ήταν ήδη αργά για το παιδί. H μητέρα του έτρεξε αμέσως στο παιδί της αλλά διαπίστωσε τον θάνατό του.

Ο μεγαλύτερος γιος της Dylan, φώναζε: “Ο αδερφός μου είναι νεκρός!” Σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι ο Harry παίζοντας έλυσε το χειρόφρενο, ώστε να βρει έτσι φρικτό θάνατο. Ερευνητές και μηχανικοί, υποστηρίζουν, πως καθώς το αυτοκίνητο βρισκόταν σε δρόμο με ελαφρά κλίση και η γυναίκα το είχε αφήσει με πρώτη ταχύτητα, μπλόκαραν τα φρένα του, με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει ούτε το χειρόφρενο κι έτσι να συμβεί αυτό το τραγικό δυστύχημα.

Η μητέρα με τον μεγαλύτερο γιο της Dylan.

Read More

And More