Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: “Η κατάθλιψη με κράτησε 2 χρόνια μακριά από την πίστα”

Για την κατάθλιψη που είχε περάσει πριν λίγο καιρό και τον είχε κρατήσει μακριά από τις πίστες για δυο ολόκληρα χρόνια, την υποκρισία που έχει συναντήσει στον καλλιτεχνικό χώρο και την οικογένειά του που είναι πάντα στο πλευρό του μίλησε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής.
Ο λόγος για τον Βασίλη Καρρά που μίλησε για όλους και για όλα και αποκάλυψε τις κρυφές πτυχές του εαυτού του. “Βεβαίως και έχω περάσει κατάθλιψη, γι’ αυτό και απείχα από τις πίστες για δύο χρόνια. Έβαλα πολλά πράγματα σε τάξη και πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου, γιατί δεν είναι σωστό να χρεώνουμε μόνο λάθη στους άλλους. Φταίει καμιά φορά και η δική μας συμπεριφορά. Μπορεί κι εγώ να απογοήτευσα κάποιους ανθρώπους αλλά κι εγώ απογοητεύτηκα πολλές φορές”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην “Espresso”.

Στην ερώτηση αν έχει συναντήσει υποκρισία στον καλλιτεχνικό χώρο απάντησε: “Η υποκρισία είναι ο τρόπος ζωής στον χώρο μου. Απλώς, δεν έχουμε το σθένος να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Παραβλέπουμε ορισμένα πράγματα γιατί έτσι μας βολεύει. Γιατί μας συμφέρει και εμάς. Ο καλλιτέχνης είναι σαν τον πολιτικό που ξεσηκώνει τον κόσμο, που μπορεί να τον οδηγήσει κάπου, ίσως στη χαρά, ακόμα και στην επανάσταση. Αρκεί να μη γυρίσει το κεφάλι κάπου αλλού, εκεί όπου τον βολεύει τέλος πάντων…”
Μιλώντας για την οικογένειά του, ο Βασίλης Καρράς αποκάλυψε πως είναι τα πάντα για εκείνον, ενώ δηλώνει χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι χαζομπαμπάς.

Read More

And More