Ποια τραγουδίστρια έκανε baby shower λίγο πριν τον ερχομό της δεύτερης κόρης της;

Λίγες μέρες πριν την άφιξη του δεύτερου παιδιού της, η Θέλξη διοργάνωσε ένα baby shower για να γιορτάσει τον επικείμενο ερχομό της δεύτερης κορούλα της.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας Παύλος Γιαβής έχουν ήδη την 13 μηνών Νεφέλη και όπως δήλωσε η ευτυχισμένη μαμά στη Real News “Περιμένω πώς και πώς την ώρα που θα έρθει στον κόσμο η μικρή. Ανυπομονούμε όλοι στην οικογένεια να τη γνωρίσουμε. Είμαι ευτυχισμένη τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου. Θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε οικογένεια και νιώθουμε ευλογημένοι. Το θαύμα της μητρότητας είναι μοναδικό όσες φορές και να το ζήσεις”.

Η τραγουδίστρια έχει προετοιμάσει και την πρώτη κορούλα της: “¨Εχω μιλήσει στη Νεφέλη και της λέω πως μέσα στην κοιλιά μου είναι η αδερφούλα της… Βέβαια είναι πολύ μικρή για να καταλάβει αλλά έρχεται πολλές φορές, με κοιτάει και μου φιλάει την κοιλιά”.

Όσο για το όνομα του δεύτερου παιδιού: “Δεν έχουμε βρει κάποιο όνομα ακόμα. Θέλουμε πρώτα να τη γνωρίσουμε και μετά να αποφασίσουμε ποιο είναι εκείνο που της ταιριάζει”.

Με το καλό!

Read More

And More