Χ.Βαφειάς: Γαμήλιο δώρο 8 εκατομμυρίων στην αγαπημένη του, Έμιλυ Λαγουνάρη

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 28 Αυγούστου,σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Λίγο προτού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Χάρης Βαφειάς ετοίμασε το ιδανικό γαμήλιο δώρο για την σύζυγό του, Έμιλυ Λαγουνάρη- Βαφειά, όσο και για τον ίδιο.

Ένα αυτοκρατορικό πλεούμενο, 55,17 μέτρων.Το κόστος δεν ήταν το πρόβλημα για την απόκτηση του ”Emiha” ,που έχει τα αρχικά του ζευγαριού και δηλώνει τα αισθήματα του Χάρη για τη Έμιλυ, το ” προσωπικό του λιμάνι” πλέον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Πρώτο Θέμα”,το ” Εmihar” είναι ένα ολόλευκο σκάφος 55,17 μέτρων που προκαλεί δέος με το μέγεθός του. Για να το κάνει δικό του ο εφοπλιστής χρειάστηκε να καταβάλει περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε φροντίσει να απαλλαγεί από τη προηγούμενη και μικρότερη θαλαμηγό του. Tο πολυτελές γιοτ έχει τρια καταστρώματα, πέντε διπλές και δύο μονές καμπίνες, μπαρ, τραπεζαρία για 18 άτομα, γυμναστήριο, τζακούζι, επιχρυσωμένα μπάνια. Το ”Emihar” έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ως και 12 άτομα.

Το ζευγάρι προτίμησε να περάσει τις διακοπές του με το νέο του απόκτημα. Από τα νησιά που εθεάθη, ήταν ένα μικρό νησί ανάμεσα στη Μήλο και την Κίμωλο.

Το ζευγάρι έκανε ακόμα και το γαμήλιο πάρτυ του σε αυτό το πλωτό παλάτι, το οποίο βρισκόταν στα Κουφονήσια .

Read More

And More