Φ. Μπαρμπαλιά – Γ. Μάνεσης: Βάφτισαν την μοναχοκόρη τους με νονά την Χ. Βαρδινογιάννη!

Το χρυσό ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας, Γιάννης Μάνεσης και Φαίη Μπαρπμαλιά, βάφτισε την μοναχοκόρη του το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας. Νονά της κόρης του ζευγαριού ήταν η Χρυσή Βαρδινογιάννη η οποία είναι χρόνια φίλη με τους ευτυχείς γονείς. Την μικρή την ονόμασαν Έλια που βγαίνει από το όνομα του παππού Ηλία και της γιαγιάς Αγγέλας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real life” η εκκλησία της Αγίας Σοφίας είχε πολύ διακριτική διακόσμηση η οποία ανέπνεε στιλ και πολυτέλεια. Η απόσταση από την εκκλησία μέχρι το σπίτι ήταν πολύ κοντινή, αφού πήγαν με τα πόδια. Η μόνη πολυτέλεια στη βάφτιση ήταν ότι από το σπίτι μέχρι τον Ναό είχαν απλωθεί στο δρόμο λεβάντες.

Ήταν πολλές οι λαμπερές παρουσίες στη βάφτιση της μικρής, όμως εκείνη που ξεχώρισε ήταν η Χρυσή Βαρδινογιάννη φορώντας ένα λευκό αρχαιοελληνικό φόρεμα συνδυασμένο με σανδάλια. Αμέσως μετά την βάφτιση όλοι οι καλεσμένοι επέστρεψαν στο σπίτι και η δεξίωση ξεκίνησε με καθιστικό δείπνο όπου απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις, αλλά και την υπέροχη θέα της Ακρόπολης. Οι τελευταίοι καλεσμένοι έφυγαν αργά το βράδυ της Τετάρτης δίνοντας τις καλύτερες ευχές τους!

Read More

And More