Ο Γιώργος και η Φαίη βάφτισαν τον Λιάγκα junior! Δες φωτογραφίες

Χθες ήταν μια μοναδική και υπέροχη μέρα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αφού βάφτισαν στο εκκλησάκι του Island, το δεύτερο γιο τους που συμπλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία τους με τον ερχομό του, περίπου ένα χρόνο πριν!

Η Φαίη έλαμπε μέσα στο λευκό BSB, φόρεμά της το οποίο συνδίασε με ασημένια σανδάλια και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της, αφού ο μικρός Λιάγκας πήρε το όνομα του μπαμπά της! Ο μικρός Δημήτρης ηρεμούσε μόνο στην αγκαλιά της μαμάς Φαίης και όλοι οι καλεσμένοι του ζευγαριού τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον γιο τους!

Το θέμα της διακόσμησης, που έχει επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια η καλή φίλη της Φαίης Σκορδά, Fevronia, ήταν όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες τα αστέρια! Τα αστέρια θα κάνουν την εμφάνιση τους από την είσοδο στον χώρο, όπου θα στηθούν δύο εντυπωσιακές στήλες με αστέρια ανάμεσα στις οποίες θα περνούν οι καλεσμένοι Τα χρώματα της διακόσμησης ήταν το λευκό ιβουάρ και το χρώμα της μέντας, ενώ οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από τον χώρο της εκκλησίας όπου το όνομα του Δημήτρη έχει “γραφτεί” στον τοίχο της εκκλησίας με μία εντυπωσιακή σύνθεση από κρεμαστά λουλούδια. Επιπλέον θα υπάρχει ένα πλούσιο candy bar με χιλιάδες σημαιάκια!

Ο Γιώργος Λιάγκας με τον μεγάλο του γιο Γιάννη, ντυμένοι με το ίδιο κοστούμι, φυσικά στα χρώματα της βάφτισης!

Χαρούμενοι και οι νονοί του μικρού Δημήτρη, ο καλός φίλος της Φαίης Σκορδά Σάββας Τζεβελέκης και η δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι ενώ στη βάφτιση βρέθηκαν, περίπου 280 καλεσμένοι. Άλλωστε το ζευγάρι επέλεξε η βάφτισή να γίνει στην Αθήνα -κι όχι στην Τήνο όπως η βάφτιση του πρωτότοκου γιου τους Γιάννη- για να έχουν κοντά τους περισσότερα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα!


Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή








Η Μαρία Μπεκατώρου με φόρεμα LYNNE


H Σταματίνα Τσιμτσιλή στα λευκά με την κόρη της!


O Nίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του Κρίστυ Τσολακάκη


Η Σάσα Σταμάτη με φόρεμα από την επόμενη κολεξιόν της Σήλιας Κριθαριώτη και σανδάλια by Lalaounis


Η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα και τον Σωτήρη Πολύζο και η Μαίρη Συνατσάκη με tolal BSB look. Στην όμορφη παρέα, πόζαρε στο φωτογράφο του TLIFE και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος


Με φόρεμα από τη δική της συλλογή η Γωγώ Μαστροκώστα!


Στα λευκά και η Κατερίνα Γκαγκάκη!


Η Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο


O Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του

Read More

And More