Η Σ. Τσιμτσιλή έγινε νονά! Δες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της Μ. Φραγκάκη

Το μικρό αγοράκι τους βάφτισαν χθες η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου. Νονά του μωρού έγινε η καλή φίλη της Μαρίας, Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το TLIFE βρέθηκε στη βάφτιση του μικρού πριγκιπά τους και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό.

Η βάφτιση του μόλις εννιάμισι μηνών γιού τους έγινε λίγο μετά τις 12 και μισή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο κτήμα Νικολέλη κοντά στις Αφίδνες. Και το όνομα του μπόμπιρα είναι: Νικόλας.


Η Μαρία Φραγκάκη με τον Νίκο Μάρκογλου και τον μικρό Νικόλα!

Από τους πρώτους έφθασαν στο κτήμα για τη βάφτιση οι γονείς με το αγγελούδι τους, αλλά και η νονά του Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Το ζευγάρι που πριν από δυο βδομάδες ανέβηκε τα σκαλία της εκκλησίας ήταν πολύ ενθουσιασμένο και χαρούμενο.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό!

Στη βάφτιση, όμως, βρέθηκαν και φίλοι και συνεργάτες της Μαρίας και του Νίκου. Ανάμεσά τους ήταν η δημοσιογράφος και αδελφή της Μαρίας, Εύη Φραγκάκη με την οικογένειά της. Ακόμη, το “παρών” έδωσαν ο Πάνος Καλλίδης και η Κατερίνα Ζαρίφη.
Λίγες μέρες πριν τη βάφτιση το TLIFE είχε επικοινωνήσει με την μαμά του μικρού Νικόλα και την νονά του Σταματίνα. Η παρουσιάστρια του Alter, μάλιστα, είχε αναφέρει: “Με την Μαρία είμαστε φίλες πολλά χρόνια. Είχαμε ξεκινήσει μαζί στη δημοσιογραφία και είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνουμε κουμπάρες…Είναι η πρώτη φορά που θα γίνω νονά και χαίρομαι πολύ”.

Δες φωτογραφίες από τη βάφτιση:


Η νονά Σταματίνα


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό


Η Εύη Φραγκάκη με την οικογένειά της


Ο Πάνος Καλλίδης


Η Κατερίνα Ζαρίφη


Η Εύη Φραγκάκη

Το TLIFE τους εύχεται να τους ζήσει!

Read More

And More