Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Συναντήθηκαν για τα γενέθλια του γιου τους

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού συναντήθηκαν στη Μύκονο για να βρίσκονται και οι δύο στα γενέθλια του γιου τους.

Παρά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, οι δυο τους δεν θα έβαζαν την οικογένειά τους σε δεύτερη μοίρα. Όπως διαβάζουμε στο “Θέμα”, όλη η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού τους γιου σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου.

/

Η αμηχανία και των δύο από την παρουσιά τους σε κοινό χώρο ήταν εμφανής, ενώ φρόντιζαν όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες να κάθονται σε απόσταση ο ένας από τον άλλο και να μην αλλάζουν σχεδόν ούτε βλέμμα. Λίγες μέρες νωρίτερα η Τζένη βρισκόταν στην Πάτμο για να χαλαρώσει μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, τόσο επαγγελματικά, όσο όπως αποδείχτηκε και προσωπικά. Φαίνεται πως το νησί αποτελεί το προσωπικό της ησυχαστήριο, ενώ δεν παρέλειψε να επιδοθεί και στο αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ, το σκι.

/

Την ίδια ώρα ο Πέτρος Κωστόπουλος βρισκόταν ήδη στη Μύκονο με φίλους. Η Τζένη μετέβη απευθείας από την Πάτμο στη Μύκονο για να συναντήσει όλη την οικογένεια εν όψει των γενεθλίων.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο “Πρώτο Θέμα” που κυκλοφορεί!

Read More

And More