Έξαλλη η Μπαρμπαρίγου όταν την ρώτησαν για Καραμέρο – Χαριτάτο: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου ξανακάνει αυτό το πράγμα στην ψυχή μου!

Για πρώτη φορά πέρασε το κατώφλι του Πρωινό mou η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, όπως και για την πιθανή τηλεοπτική τους συνεργασία έχουν γραφτεί πολλά, η μαγείρισσα όμως, τους επισκέφθηκε σήμερα ως καλεσμένη. Μετά την ένθερμη υποδοχή -το ζεύγος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την σεφ-, η Αργυρώ μαγείρεψε μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη, πριν περάσει στην πολυθρόνα της ανάκρισης.

Η περιέργεια του Γιώργου Λιάγκα για τα γεγονότα που είχαν οδηγήσει στην ξαφνική διακοπή της συνεργασίας της με το πρωινό του ΑΝΤ1, προκάλεσε μεγάλη ένταση στην Αργυρώ, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για το διάστημα που εργάστηκε δίπλα στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο.

“Υπομονή, υπομονή, μέχρι εδώ! Οι στεναχώριες που πήρα, έφεραν πολλά προβλήματα στην υγεία μου. Είπα τέλος, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου ξανακάνει αυτό το πράγμα στην ψυχή μου! Τελείωσε! Προειδοποίησα και έμεινα σπίτι μου. Με το κανάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν κάνω καψόνια σε κανέναν. Είχε φτάσει το πράγμα στο απροχώρητο! Μη με συγχύζεις τώρα πρωινιάτικα! Είπα τέλος, θα πεθάνω εγώ; Να σε σκάνε και να σε πρήζουνε”;

Δες το επίχαμο βίντεο στο zappit

Read More

And More