Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Για μια ακόμη φορά κοντά στα παιδιά!

Είναι η πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ουνέσκο. Η γυναίκα που με το έργο της έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά με κάθε τρόπο. Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, βρέθηκε σε εκδήλωση του δήμου Φυλής που οργανώθηκε προς τιμήν της, καθώς η ίδια μετά τον σεισμό του 1999 έχτισε έναν παιδικό σταθμό που σήμερα φιλοξενεί πολλά μικρά παιδιά της περιοχής.

Η εκδήλωση προς τιμήν της προέδρου του Συλλόγου Ελπίδα έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ζοφριάς στην γιορτή των Αγγέλων.

Όπως ανέφερε η κα Γιάννα Σταθοπούλου, διευθύντρια των παιδικών και βρεφικών σταθμών των Άνω Λιοσίων, “η εκδήλωση αυτή γίνεται προς τιμήν της, γιατί μετά τον σεισμό προσέφερε στον Δήμο μας ένα κτίριο στο οποίο σήμερα στεγάζεται σήμερα ο παιδικός σταθμός Αγίου Νικολάου”. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Δήμαρχος Άνω Λιοσίων ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε την κα Βαρδινογιάννη για την προσφορά της στην περιοχή, ιδίως μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1999.

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς αλλά και βαθιάς συγκίνησης, η ίδια παρακολούθησε το χριστουγεννιάτικο έργο που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά από τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς των Ανω Λιοσίων. Λίγο αργότερα, δήλωσε: “Χαίρομαι πολύ που σας βλέπω ξανά με χαρούμενα πρόσωπα, ιδίως μετά τις δύσκολες στιγμές που είχαμε περάσει μαζί. Αναλογίζομαι αυτές τις στιγμές και είμαι χαρούμενη που βλέπω τα παιδιά ανάμεσά μας και σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτή τη χαρά να είμαι σήμερα ανάμεσά σας”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Πιστεύω ότι η αλληλεγγύη και η αγάπη είναι ό,τι πιο σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας και γι’αυτό σας ευχαριστώ που είμαι σήμερα ανάμεσά σας. Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα,υγεία και καλύτερες μέρες”.

Δες παρακάτω το σχετικό τηλεοπτικό απόσπασμα:

Read More

And More