Τα 20 εκατομμύρια του David Beckham!

Ο David Beckham είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές της Αγγλίας. Ο λόγος δεν είναι μόνο το ταλέντο του στο γήπεδο και η εξωτερική του εμφάνιση αλλά και η πολύπλευρη προσωπικότητά του!

Δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη του και μαζί με την σύζυγό του Victoria έχουν δημιουργήσει μία σπουδαία οικογένεια αλλά και ένα μύθο γύρω από το όνομά τους! Ο David ενισχύει καθημερινά αυτό το μύθο και η ούρα από θαυμαστές και θαυμάστριες όλο και μεγαλώνει…

Απόδειξη γι’ αυτό είναι τα παραπάνω 20 εκατομμύρια likes που έχει η σελίδα του στο facebook. Ο άσος των L.A. Galaxy ασχολείται αρκετά με τα social media και δεν παραλείπει να ενημερώνει τους θαυμαστές του μέσα από αυτά για κάθε του δραστηριότητα.
΄
Εκατομμύρια τα κολακευτικά σχόλια και μηνύματα που γράφουν στην σελίδα του καθημερινά και ο αστέρας των γηπέδων τους στέλνει ένα ευχαριστήριο μήνυμα μέσα από μία φωτογραφία:

/

“Απίστευτο! Ευχαριστώ ξεχωριστά τον καθένα σας, έχω την καλύτερη στήριξη”, έγραψε για την συμπλήρωση των 20 εκατομμυρίων like στην σελίδα του.

Read More

And More