Μ. Μπεκατώρου: Οι δύσκολες ώρες που πέρασε και η συνεργασία με Αρναούτογλου – Σταρόβα!

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς, τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το θάνατο του πατέρα της μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου στο “TV Glam”.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται πως η περσινή χρονιά ήταν γεμάτη ευχάριστες εξελίξεις στην πορεία της στην τηλεόραση, αλλά είχε και θλίψη εξαιτίας του χαμού του μπαμπά της.
“Το 2013 ήταν περίεργη χρονιά. Από τη μια η χαρά στα επαγγελματικά μου και από την άλλη η θλίψη για το χαμό του μπαμπά μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για τη συνεργασία της στα “Καρντάσιανς”, αποκάλυψε: “Νιώθω πολύ καλά στην εκπομπή και σιγά σιγά δενόμαστε πιο πολύ ως παρέα. Βρίσκομαι σε ένα τηλεοπτικό σπίτι με δυο ανθρώπους που εκτιμώ και συνεργάζομαι άψογα”.

/

Θα έκανε πάλι όμως πρωινή εκπομπή;
“Έκανα πολλά χρόνια πρωινό και αν και ήμουν σε μικρότερο κανάλι, νιώθω γεμάτη από αυτό. Οπότε δεν ξέρω αν θα το ξανα έκανα”.
Η δημοσιότητα την έχει αλλάξει;
“Μεγάλωσα αρκετά για να φάω την πετριά του παίρνουν τα μυαλά μου αέρα”.
Έχει σκεφτεί πώς θα είναι τα πράγματα όταν σβήσουν τα φώτα;
“Δεν θα είμαι για πάντα στην τηλεόραση, αυτό εννοείται. Όμως, πλέον οι γυναίκες έχουμε τη δύναμη να συνδυάσουμε αξιοπρεπώς και τα δυο”.

Read More

And More