Ένα καυτό καλοκαίρι… για την Monica Bellucci!

Η Monica Bellucci είναι από τις λίγες γυναίκες που όλες παραδεχόμαστε ότι είναι κούκλα και κορμάρα! Τα 47 της χρόνια δεν έχουν αφήσει κανένα άσχημο σημάδι επάνω της αλλά αντίθετα την έχουν κάνει ακόμα καλύτερη.

Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και σε τέλεια φόρμα ακόμα και μετά από δύο γέννες και φυσικά η ίδια δεν έχει κανένα κόμπλεξ να το δείξει… πετώντας τα ρούχα της. Το έκανε άλλωστε και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της όπου φωτογραφήθηκε με φουσκωμένη την κοιλίτσα, όπως ακριβώς την γέννησε η δική της μανούλα!

Η διάσημη ηθοποιός όμως καταφέρνει να τραβά επάνω της όλα τα βλέμματα έτσι κι αλλιώς, όπως κριβώς έκανε και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία. Ωστόσο έγινε το επίκεντρο του 68ου διαγωνισμού και για το “Ένα καυτό καλοκαίρι” της!

Πρόκειται για την καινούρια της ταινία που παρουσιάστηκε στην Βενετία του Philippe Garrel. Ο πρωτότυπος τίτλος της είναι “Un été brûlant” και η Monica Bellucci ενσαρκώνει την σύντροφο του ζωγράφου, ο οποίος αποτελεί και το θέμα της ταινίας. To highlight του έργου είναι η σκηνή όπου η sexy ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνη και μάλιστα για αρκετά λεπτά…

H ταινία κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη Σεπτεμβρίου και παρόλο που στο φεστιβάλ δεν κέρδισε τις καλύτερες κριτικές σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να απολαύσουν την Γαλλίδα ηθοποιό πιο “καυτή” από ποτέ!

Δες το trailer της νέας ταινίας για να πάρεις μία γεύση:

Read More

And More