Η νταντά που φημολογείται ότι έχει σχέση ο Ben Affleck καλοπερνά κι εκείνος πληρώνει!

Τι γίνεται τέλος πάντων στο Hollywood με τις νταντάδες και είναι πάντα οι πέτρες των σκανδάλων; Λίγο μετά τον χωρισμό της, η Jennifer Garner από τον Ben Affleck, ανακάλυψε πως ο επί δέκα χρόνια σύζυγός της, είχε μάλλον σχέση με την νταντά των τριών παιδιών τους, την 28χρονη Christine Ouzounian.

Who's

Αν και ο ίδιος το αρνείται, πολλές φορές είναι ο φακός που τους έχει εντοπίσει και μετά την απόλυσή της να κάνουν παρέα. Αυτές τις μέρες την απαθανάτισαν να περνά χλιδάτες μέρες σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία , το Hotel Bel-Air και πληροφορίες θέλουν τον Ben Affleck να της πληρώνει τα πάντα και να της έχει εξασφαλίσει γενικότερα μετρητά για πάνω από τρεις μήνες.

Lap

Μια βραδιά στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο κοστίζει 1000 δολάρια, ενώ τα Σαββατοκύριακα 1500. Εκείνη βρίσκεται ήδη σχεδόν έξι μέρες στο ξενοδοχείο. Όλη την ώρα τσέκαρε το κινητό της κι έπινε κοκτέιλ με τις φίλες της.

New

Στις 17 Ιουλίου και δύο εβδομάδες μετά από την απόλυσή της από την Jennifer Garner, o φακός την απαθανάτισε να δίνει ένα μμπουκάλι σαμπάνιας στον Ben και να είναι μέσα στα γέλια.
Late

Η Jennifer την θεωρούσε μέλος της οικογένειάς της και δεν μπορεί να πιστέψει τα τερτίπια του Ben, αν και ξαναλέμε ότι ο ίδιος επιμένει πως δεν συμβαίνει τίποτα και πως είναι μόνο φίλοι!
For

Read More

And More