Μπέττυ Μαγγίρα: “Θα τα παρατούσα όλα για την οικογένειά μου!”

“Θα τα παρατούσα όλα για την οικογένειά μου”, αποκαλύπτει η Μπέττυ Μαγγίρα στον “Ελεύθερο Τύπο” και δηλώνει πως είναι δύσκολο να βρεις τις ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας, αλλά όχι ακατόρθωτο…
¨Οι ρυθμοί είναι σίγουρα πολύ γρήγοροι και απαιτητικοί! Από την άλλη, είναι και η δουλειά μου που μου αρέσει. Θα τα παρατούσα όλα αν χρειαζόταν, σίγουρα, αλλά προς το παρόν προσπαθώ να τα συνδυάσω… Η ισορροπία αυτή είναι ιδανική αλλά και τόσο δύσκολο να επιτευχθεί. Οι ρόλοι είναι πολλοί και δύσκολοι και πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή”, εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Μιλώντας για τη σχέση με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και το αν έχει υπάρξει κρίση στο γάμο της, αποκάλυψε: “Δεν έχουμε περάσει κρίση, αλλά η σχέση αλλάζει με τον ερχομό των παιδιών. Το σημαντικότερο θεωρώ πως είναι η επικοινωνία. Για να μείνει η φλόγα αναμμένη χρειάζεται προσπάθεια και από τις δυο πλευρές”.

Για τα επόμενα σχέδιά της, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τηλεόραση, αλλά συνεχίζει κανονικά στο θέατρο και φλερτάρει με το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τη μόδα… “Μου αρέσει πολύ η μόδα και ίσως ασχοληθώ πιο ενεργά κάποια στιγμή με αυτήν. Μπορεί να μην ήρθε ακόμη η ώρα μου”.
Τέλος για τη σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρει αυτό που ποτέ δεν έκρυψε… πώς δεν ήταν όλα ρόδινα! “Όπως όλες οι συνεργασίες είχε τις ευκολίες και τις δυσκολίες της. Το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν μια ενδιαφέρουσα χρονιά” .

Read More

And More