Beyonce: H κολλητή της “κάρφωσε” το φύλο του μωρού

Η εγκυμοσύνη της pop star αμφισβητήθηκε πολλές φορές. Μάλιστα, κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι η κοιλιά της ήταν ψεύτικη και ήταν φουσκωμένη από ένα μαξιλάρι.

Ωστόσο, φαίνεται πως πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία αφού αποκαλύφθηκε μέχρι και το φύλο του μωρού! Μπορεί η Beyonce και ο αγαπημένος της Jay – Z να προσπαθούσαν να κρατήσουν μυστικό το φύλο του παιδιού τους, αλλά η κολλητή της γνωστής τραγουδίστριας τους το χάλασε. Η Kelly Rowland αποκάλυψε πως η 30χρονη τραγουδίστρια περιμένει κοριτσάκι!

Βέβαια δεν το έκανε επίτηδες, απλά της ξέφυγε όταν μία η δημοσιογράφος την παγίδεψε. Όταν ρώτησαν τι δώρο θα πάρει στο μωρό εκείνη δήλωσε: “Δεν ξέρω τι θα αγοράσω. Νομίζω πως ο μπαμπάς της θα της τα δώσει όλα όσα χρειάζεται με κάθε τρόπο. Το μόνο που μπορώ εγώ να της προσφέρω είναι την αγάπη μου!”

Έτσι όλοι κατάλαβαν ότι η Beyonce και ο αγαπημένος της περιμένουν κοριτσάκι και πια δεν είναι κρυφό. Η Kelly απ’ ότι φαίνεται δεν κατάλαβε την γκάφα που έκανε και μετά συνέχεισε λέγοντας: “Νομίζω πως θα της συμπεριφερθούν πολύ καλά και δεν θα την κακομάθουν.”

Read More

And More