Beyonce – Jay Z: Νέα σενάρια χωρισμού!

Μπορεί πριν λίγες μέρες η Beyonce και ο Jay Z να αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά στη σκηνή στο πλαίσιο της περιοδείας τους, ξένα δημοσιεύματα, όμως, θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει.
Τα νέα σενάρια του χωρισμού τους, φέρνει στο φως η εφημερίδα New York Post με άτομο από το περιβάλλον τους να αποκαλύπτει πως το ζευγάρι αναζητά τρόπους για να διαλύσει το γάμο χωρίς να χρειαστεί διαζύγιο.

Η φήμη για το χωρισμό τους κυκλοφορεί έντονα το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το περιστατικό της επίθεσης της αδελφής της Beyonce, στον Jay Z μέσα στο ασανσέρ. (Δες εδώ video με την επίθεση στο ασανσέρ)

Το ζευγάρι προσπάθησε να δώσει τέλος σε αυτά με τις τρυφερές στιγμές on stage στην περιοδεία του. Μάλιστα, εκεί είδαμε για πρώτη φορά και εικόνες από το γάμο τους, μετά από 8 χρόνια.

Ωστόσο, άνθρωπος που τους γνωρίζει καλά αναφέρει: “Προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να χωρίσουν χωρίς διαζύγιο” και προσθέτει: “Στην περιοδεία και οι δύο έχουν βγάλει τις βέρες… Οι δυο τους για λίγο πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να γίνουν μια πραγματική οικογένεια. Σύντομα, όμως, ο Jay έγινε ο γνωστός Jay και η Bey το ίδιο. Έκαναν το κλασικό λάθος να πιστέψουν ότι το παιδί θα τους έφερνε κοντά και θα άλλαζε τη ζωή τους, αλλά δεν τα κατάφεραν”.
Για να δούμε τι θα γίνει τελικά…

Read More

And More