Η σέξι Beyonce ποζάρει με μαγιό στο instagram και μιλά για την ισότητα των δύο φύλων

Μια μέρα πριν μιλούσε για την ισότητα των δύο φύλων υποστηρίζοντας πως είναι μύθος. Σήμερα, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή μας ποζάροντας με μαγιό και κρατώντας ένα ποτήρι σαμπάνια, στην πισίνα. Η Beyonce μας αποδεικνύει για άλλη μία φορά πόσο σέξι είναι και κερδίζει τα χιλιάδες like των διαδικτυακών της φίλων.

Η 32χρονη ποπ σταρ ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram – που ξεπερνά τα 9 εκατομμύρια ακόλουθους- αναστατώνοντας τους θαυμαστές της. Δεν είναι όμως η μοναδική αποκαλυπτική φωτογραφία που ανεβάζει τις τελευταίες μέρες. Σου δείχνουμε τις δύο πιο πρόσφατες!

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια εκπροσωπεί αναμφισβήτητα με τον καλύτερο τρόπο το ωραίο φύλο το οποίο κατά την γνώμη της παραμένει και αδύναμο φύλο καθώς, όπως υποστήριξε, η ισότητα είναι μύθος. H Beyonce έγραψε ένα άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο δημοσιεύτηκε στο The Shriver Report .

“Πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε τον μύθο για την ισότητα την δύο φύλων. Δεν είναι πραγματικότητα ακόμα”, γράφει χαρακτηριστικά αναλύοντας την άποψή της. Είναι από τις λίγες celebrities που εκφράζονται ανοιχτά και υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. “Η ισότητα θα έρθει όταν οι γυναίκες και οι άντρες θα δέχονται τις ίδιες αμοιβές και τον ίδιο σεβασμό”, συμπληρώνει.

“Οι γυναίκες είναι παραπάνω από 50% του πληθυσμού και το αντίστοιχο ποσοστό των ψηφοφόρων. Θα πρέπει να απαιτούμαι το 100% των ευκαιριών”, τονίζει στη συνέχεια.

Read More

And More