Α. Βιγκόπουλους- Ν. Κοτοβός: Ερωτευμένοι στα ελληνικά νησιά λίγο πριν τον γάμο τους!

Ο γάμος τους πρόκειται να γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου στο οικογενειακό κτήμα της νύφης στα Λεγραινά Σουνίου. Οι προσκλήσεις έχουν φτάσει στα χέρια των καλεσμένων και με όλες τις λεπτομέρειες του γάμου να έχουν διευθετηθεί, η Νικόλ Κοτοβός και ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος είπαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

Επιστρέφοντας, λοιπόν, από τις ολιγοήμερες διακοπές στο Κάπρι έμειναν κάποιες μέρες στην Αθήνα κι έπειτα έφυγαν για τα ελληνικά νησιά των Κυκλάδων. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, πρώτη στάση του ζευγαριού ήταν η Φολέγανδρος και το μαγευτικό Onar Suites. Πρόκειται για ένα πολυτελές και κομψό συγκρότημα με τρεις σουίτες, όλες κρεμασμένες πάνω στα βράχια! Αν και οι δυο τους κράτησαν πολύ ήπιους τόνους, η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη. Μάλιστα, σύμφωνα με άνθρωπο που μίλησε στην εφημερίδα, η Νικόλ έκλεψε τις εντυπώσεις: Η Κοτοβός από κοντά είναι μια πάρα πολύ συμπαθητική κοπέλα. Τρομερά ευγενική και πάντα χαμογελαστή. Αλλά και ο επιχειρηματίας είναι πολύ γοητευτικός και ταιριάζουν πολύ σαν ζευγάρι.

H μαυγετική σουίτα του Onar Suites της Φολέγανδρου στην οποία το ζευγάρι πέρασε κάποιες μέρες

Μετά την Φολέγανδρο το ζευγάρι επισκέφτηκε την Ίο, πάντα με το φουσκωτό σκάφος του Αχιλλέα Βιγκόπουλου όπου επίσης διατήρησαν ήπιους τόνους.

Πάντως, σήμερα οι ίδιοι δεν έχουν κανένα απολύτως άγχος για την ημέρα του γάμου τους, έχοντας τακτοποιήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μάλιστα, για εκείνη την ημέρα πρόκειται να έρθουν πολλοί συγγενείς και φίλοι της νύφης από την Αμερική, αλλά η ίδια είναι σίγουρη ότι θα διασκεδάσουν και θα περάσουν όμορφα!

Read More

And More