Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Τζίνα Μοσχολιού: Χωρίζουν έξι μήνες μετά το γάμο τους; Τι λέει το φιλικό τους περιβάλλον

Πριν από τέσσερις περίπου μήνες (τον Σεπτέμβρη του 2014) ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ντυμένος γαμπρός περίμενε στην εκκλησία την εκλεκτή της καρδιάς του Τζίνα Μοσχολιού, είχε προηγηθεί ο πολιτικός τους γάμος τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ταιριαστό, αλλά δεν άργησαν να έρθουν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.
Δημοσίευμα της Real Life, τους θέλει να είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό. Οι δυο τους περνούν μια δύσκολη περίοδο, αλλά συνεχίζουν να ζουν στο ίδιο σπίτι. Αν και το ενδεχόμενο του οριστικού χωρισμού δεν είναι βέβαιο, η κρίση στη σχέση τους, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν οφείλεται στην παρουσία κάποιου τρίτου προσώπου, αλλά στις ιδιαίτερα αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο που έφερε τη φθορά στη σχέση τους.
Άνθρωποι από το περιβάλλον τους ισχυρίζονται πως και οι δυο είναι πολύ προβληματισμένοι για το που θα οδηγηθεί όλο αυτό, χωρίς όμως να μιλάνε προς τα έξω για τα προβλήματά τους.
Μιλώντας για το ενδεχόμενο του χωρισμού, το Πρωινό αποκάλυψε πως άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε: “Στην κρίση χρειάζεται ηρεμία και εσωστρέφεια”.

Read More

And More