Παναγιώτης Μπουγιούρης: “Φυσικά θα τα έφτιαχνα με μια άγνωστη…”

Ο γοητευτικός ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Πέτρες στις τσέπες του”. Έδωσε την πρώτη του συνέντευξη για το 2012 και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για το σεξ και το πως το βλέπει ο ίδιος: “Το σεξ είναι κάτι που φαντάζομαι πως όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουν. Καλό είναι να μην το απομυθοποιούμε” δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ”Down Town”.

Ο ηθοποιός δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση αν έχει αυτό τον καιρό σχέση η όχι. Ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι έχει ερωτευτεί τρελά, και ότι με τις γυναίκες πιστεύει πως είναι large.

Έχει κάνει ποτέ κάτι extreme για μια γυναίκα;”Νομίζω πως δεν έχει σημασία το τι έχεις κάνει, αλλά πως αυτό που έκανες δεν θα το είχες κάνει υπό άλλες συνθήκες. Με λίγα λόγια ξεπερνάς τον εαυτό σου και τολμάς πράγματα που αλλιώς δεν θα το επιχειρούσες.” ανέφερε.

O Παναγιώτης εξήγησε τον λόγο που οι ηθοποιοί προτιμούν για συντρόφους τους άτομα του ίδιου επαγγέλματος: “Ο λόγος είναι πιο απλός, η τριβή μέσω της δουλειάς. Δηλαδή η συνεργασία σε ένα έργο, μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία γνωριμίας , συνεπώς και σύνδεσης.”

Ο ίδιος είχε δηλώσει παλιότερα ότι έχει χαστουκίσει γυναίκα. Έχει μετανιώσει ή θα το ξανά έκανε; “Στη ζωή καλό είναι ο καθένας να παίρνει αυτό που του αξίζει.” είπε χαρακτηριστικά.

Θα τα έφτιαχνε ποτέ με μια άγνωστη, άσημη κοπέλα εκτός σιναφιού; “Μα φυσικά, ένας άνθρωπος με προσωπικότητα και συναίσθηση φυσικά και είναι πολύ γοητευτικός. Με όλη τη σημασία της λέξης.” εξομολογήθηκε.

Τέλος ο Παναγιώτης μίλησε για τις ανησυχίες για το μέλλον: “Δεν ανησυχώ, είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω μέσα από αυτές τις δυσκολίες που διανύουμε κερδίζουμε αυτογνωσία και επαναξιολόγηση.”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί

Read More

And More