H Ν. Μπουλέ και ο Θ. Πάτρας στο TLIFE για όλα! Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

Στο στούντιο Κάππα στα Σπάτα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το TLIFE και τρύπωσε στα backstage της πρωινής εκπομπής του Ant1. Εκεί από όπου η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας μας λένε καθημερινά “Elatte”.

Το κλίμα ήταν όπως το περιμέναμε, ζεστό και παρεϊστικό, ενώ οι δυο παρουσιαστές δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλο στα backstage. Η χημεία άλλωστε, μεταξύ τους είναι πολύ καλή, αφού όπως λέει και η Νάντια με τον Θανάση γνωρίζεται εδώ και χρόνια και αυτό της δημιουργεί ασφάλεια.

Μαζί τους στο πλατό της εκπομπής ήταν και η Ντόρα Κουτροκόη με τον Γιώργο Παγάνη στο ενημερωτικό κομμάτι, αλλά και η Αντωνία Καλλιμούκου στα θέματα ομορφιάς. Καλεσμένοι τους ήταν ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης και οι Rec.

Τι λένε, όμως στο TLIFE οι δυο παρουσιαστές για την πρώτη εβδομάδα των εκπομπών;

Πώς νιώθετε τώρα που ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα του “Elatte”; Ποια τα συναισθήματά σας.
Νάντια Μπουλέ: Υπήρχε λίγο άγχος πριν την πρώτη εκπομπή. Στην τελική πρόβα που κάναμε και ελέγξαμε λίγο τη ροή. Αλλά από τη στιγμή που βγήκαμε τον αέρα και μετά δεν είχα άγχος. Απλώς, η εβδομάδα που πέρασε ήταν εβδομάδα προσαρμογής για όλους. Υπάρχουν πολλοί νέοι συνεργάτες που γνωρίζω τώρα και μια εκπομπή 4 ώρες live στον αέρα χρειάζεται σίγουρα λίγο χρόνο προσαρμογής.

Θανάσης Πάτρας: Νιώθω ευχαρίστηση, γιατί κύλησε ομαλά και ήρεμα. Ξεκινήσαμε χωρίς αρκετή προετοιμασία γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και νομίζω ότι για πρώτη εβδομάδα τα πήγαμε πολύ καλά πάνω και σε ένα αντικείμενο που με τη μορφή που έχει, δεν το είχα ξαναδοκιμάσει.

Τι σας άρεσε και τι θα θέλατε ν’ αλλάξετε;

Ν. Μπουλέ: Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που γίνεται με ένα τρόπο, ώστε ο κάθε τηλεθεατής που ανοίγει την τηλεόραση να μπορεί να ενημερωθεί για τα βασικά θέματα της ημέρας σε όλα τα πεδία. Δεν θα ήθελα να αλλάξει κάτι. Απλώς υπάρχουν πολλές ενότητες καινούριες που δεν έχουν προλάβει να μπουν στην εκπομπή, γιατί ήταν πρώτη εβδομάδα και υπήρχαν πολλά θέματα.

Θ. Πάτρας: Πειραματιζόμαστε, εξελισσόμαστε και θα δοκιμάσουμε πράγματα για να εξακριβώσουμε και τι μας αρέσει και τι λειτουργεί σωστά σε επίπεδο αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό. Η εκπομπή είναι ζωντανός οργανισμός, έχουμε πολύ έμπειρους και ικανούς συνεργάτες και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Ποια ενότητα σας αρέσει πιο πολύ;
Ν. Μπουλέ: Μου αρέσει πολύ όταν κάνουμε συνδέσεις με νησιά. Γεμίζει η εκπομπή καλοκαιρινές εικόνες.

Πώς είναι η μεταξύ σας χημεία στο πλατό; Είχατε άγχος στην αρχή;

Θ. Πάτρας: Εγώ τουλάχιστον στην πρώτη εκπομπή ήμουν αρκετά αγχωμένος αλλά από τη δεύτερη μέρα και μετά νομίζω ότι βρήκα το ρυθμό μου. Νομίζω ότι με τη Νάντια υπάρχει χημεία, εκτίμηση και σεβασμός και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα., θα εναρμονιστούμε και θα δώσουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε επίπεδο συνεργασίας.

Ν. Μπουλέ: Τη χημεία μου με τον Θανάση δεν την μαθαίνω τώρα, γιατί έχουμε προσωπική σχέση και φιλία. Απλώς, τώρα συνεργαζόμαστε και τηλεοπτικά μαζί. Μέχρι στιγμής νιώθω ότι έχω ένα δικό μου άνθρωπο στο πλατό. Με τον Θανάση υπάρχει οικειότητα.

Με δεδομένο ότι είστε σε μια “φρέσκια” εκπομπή ακούστηκαν και πολλές κριτικές. Εσείς ακούτε τις κακές κριτικές; Σας στενοχωρούν τα άσχημα σχόλια ή σας βοηθούν να διορθώσετε τυχόν λάθη;


Ν. Μπουλέ:
Κατ’ αρχήν δεν ακούω όλες τις κριτικές, γιατί είναι αδύνατον. Έχω εικόνα για το τι έχει ειπωθεί και από ποιον κάθε φορά και για ποιο λόγο. Δεν σου κρύβω, επειδή τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορα, ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρω τι θα πουν, πριν το πουν. Από εκεί και πέρα έχω τα αυτιά μου ανοιχτά σε οτιδήποτε με κάνει καλύτερη, σε απόψεις και γνώμες δικών μου ανθρώπων και ανθρώπων από τη δουλειά που συνεργάζομαι και με αφορά πολύ τι θα πουν. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να ακούμε όλες τις κριτικές. Δεν διαλέγω αυτές που μου αρέσουν, αλλά δίνω βαρύτητα σε αυτές που γίνονται για το σωστό λόγο και με το σωστό τρόπο.

Θ. Πάτρας: Ακούω και τις καλές και τις κακές κριτικές και όταν φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι επισημαίνουν κάτι που δεν κάνω σωστά ή θα μπορούσα να κάνω καλύτερα τις λαμβάνω υπόψη μου. Εξάλλου η κριτική είναι πάντα χρήσιμη, γιατί αν είναι ορθή και ουσιαστική δεν αντιλαμβάνεται μόνο αυτό που γίνεται, αλλά και αυτό που θα έπρεπε να γίνει για να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα.

Το “Elatte” θα είναι στους δέκτες μας μέχρι το Σεπτέμβρη. Έχετε σκεφτεί πως θα περάσει ο χρόνος χωρίς διακοπές. Έχετε βρει μικρές οάσεις για να ξεφεύγετε τα Σαββατοκύριακα;


Ν. Μπουλέ:
Τα Σαββατοκύριακα είναι οι μέρες που προσπαθώ να ξεφεύγω, αφού όλο το καλοκαίρι θα είμαστε καθημερινά εδώ. Τώρα “όαση” για εμένα είναι οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Μπορεί να είναι μια εκδρομή στη Ναύπακτο για να δω τους δικούς μου, να βρεθώ με τις φίλες μου, ή να πάω σε κάποιο κοντινό νησί, γιατί δεν προλαβαίνω να πάω πολύ μακριά.

Θ. Πάτρας: Η μόνη μου “όαση” αυτή τη στιγμή είναι το κρεβάτι μου και ένας καλός ύπνος. Όσο για τις διακοπές μου δεν έγινε και τίποτα θα κάνω κανένα μπανάκι εδώ κοντά. Εξάλλου κι αυτό το καλοκαίρι μετά από χρόνια θα το θυμάμαι, γιατί δεν θα είναι σαν τα προηγούμενα. Πάντως, σίγουρα θα το θυμάμαι με χαμόγελο.

H εκπομπή “Elatte” πάντως δείχνει να τα πηγαινεί μέχρι στιγμής πολύ καλά, με δεδομένο ότι προηγείται στο κοινό 15-44 καθόλη την πρώτη εβδομάδα προβολής της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεθέασης που ανακοίνωσε ο Ant1, από 4/7-8/7/2011 έχει μερίδιο, στο κοινό 15-44, 17,8 και ακολουθεί το Mega (με 15,8), ενώ, τρίτο έρχεται το Alter με 14,5.

Ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό σημειώνει το Elatte στις Γυναίκες 15-24 (31,4%), αλλά και στις Γυναίκες 25-44 (21,2%). Τέλος, σημειώνει τα υψηλότερα ποσοστά στα νεανικά κοινά 15-24 (με μερίδιο 21,1%), αλλά και στους 25-44 (με μερίδιο 17,4%).

Δες φωτογραφίες από την προετοιμασία του Θανάση και της Νάντιας:

Δες φωτογραφίες από τα backstage:

Read More

And More