Ν. Μπουλέ: Το φλερτ, οι άντρες και η απώλεια που την σημάδεψε!

Για τους άντρες, το φλερτ και την αδυναμία να κάνει το πρώτο βήμα όταν κάποιος της αρέσει μίλησε η Νάντια Μπουλέ και αποκάλυψε όλες τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.
Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό “Close up” της Θεσσαλονίκης, η παρουσιάστρια του “Black Out” μίλησε για όλους και για όλα. Εξομολογήθηκε το πώς την έχει επηρεάσει η κρίση και αποκάλυψε την απώλεια που την σημάδεψε.
Μιλώντας για την πορεία της στην τηλεόραση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Νάντια δήλωσε: “Το πιο “σκληρό” μάθημα που έχω πάρει στο χώρο της τηλεόρασης είναι ότι πρέπει με τη στάση σου, με το πώς λειτουργείς, να αρνείσαι να ετεροπροσδιορίζεσαι. Επειδή στην τηλεόραση υπάρχει έντονα το στοιχείο του σχολιασμού πρέπει να αρνείσαι να πηγαίνεις εκεί που σε πάνε οι άλλοι, είτε με τις κριτικές, είτε με το πώς σε βλέπουν”.

Για τις αρνητικές κριτικές, αποκάλυψε: “Στην αρχή διάβαζα όλες τις κριτικές. Ήθελα να ξέρω τα πάντα. Αλλά όσο περνά ο καιρός, μαθαίνεις να τις ξεχωρίζεις, γιατί, κακά τα ψέματα, εξαρτάται και το ποιος κάνει την κριτική”.
Πώς αντιδρά, όμως, η Νάντια στο φλερτ;
“Είμαι λίγο της κλασσικής σχολής. Ντρέπομαι και δεν μου αρέσει να κάνω εγώ το πρώτο βήμα. Προτιμώ να έχει ο άντρας αυτόν τον ρόλ﨔, δήλωσε.
Όσον αφορά στην απώλεια που της είχε στοιχίσει, η ίδια εξομολογήθηκε: “Οι πιο δύσκολες περίοδοι που πέρασα στη ζωή μου, ήταν όταν έχασα κάποιον δικό μου άνθρωπο και δυστυχώς έχουν υπάρξει τέτοιες… Ο πρώτος άνθρωπος που έφυγε από τη ζωή και δεν έχω συνειδητοποιήσει το γεγονός ήταν η γιαγιά μου. Ήμασταν το κλασσικό μοντέλο που η γιαγιά μεγαλώνει τα παιδιά και όλα τα εγγόνια ήταν κρεμασμένα πάνω της”.

Διάβασε περισσότερα στο “Close-up” που κυκλοφορεί!

Read More

And More