Ν. Μπουλέ: ”Το Fame, οι πρώην σύντροφοι και τα λάθη στον έρωτα”

Στον “πυρετό της δόξας” βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ το τελευταίο διάστημα αφού πρωταγωνιστεί στο θρυλικό μιούζικαλ Fame. Λίγο πριν χτυπήσει το τρίτο κουδούνι του θεάτρου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ! Και μιλάει στον Γιάννη Πουλόπουλο για τον πρώτο της έρωτα, αναπολεί τα μαθητικά της χρόνια και αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στον έρωτα.

Η Σερίνα που υποδύεσαι στην παράσταση είναι πολύ ντροπαλή με τα αγόρια. Στην πραγματική σου ζωή έχεις κάνει ποτέ το πρώτο βήμα;
Όχι ποτέ. Ντρέπομαι πάρα πολύ. Είμαι υπέρμαχος της πιο παραδοσιακής σχολής προσέγγισης και θέλω ο άντρας να κάνει την πρώτη κίνηση. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, μου αρέσουν οι άντρες που έχουν χιούμορ. Αν ένας άντρας χρησιμοποιήσει το χιούμορ για να με προσεγγίσει, θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα. Και βέβαια πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή γιατί χρειάζομαι χρόνο για να εξοικειωθώ με τον άλλο και να ανταποκριθώ. Για αν καταλάβεις, με το πρώτο μου αγόρι, τον Δημήτρη, ήμασταν φίλοι για τρία χρόνια και μετά εξελίχθηκε σε σχέση.

Θεωρείς ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν λάθος επιλογή για σένα;

Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές γι’ αυτό το θέμα και νομίζω πια ότι έχει γίνει άκομψο να με ρωτούν για μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και χρόνια κι ενώ έχουμε προχωρήσει και οι δύο στη ζωή μας. Επίσης γίνεται πιο άκομψο όταν από τη στιγμή που δεν το σκέφτονται οι άλλοι αναγκάζομαι να μπω στη θέση του ανθρώπου που είναι μαζί του και να καταλάβω τη δύσκολη θέση στην οποία έρχεται χωρίς να το θέλει και χωρίς να το θέλω. Οπότε γι’ αυτό το θέμα δε θα ήθελα να ξαναπώ τίποτα. Έχει κλείσει!

/

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν λάθος επιλογή για εσένα;
Ο Δημήτρης σε καμία περίπτωση δεν ήταν λάθος επιλογή. Είναι ένας άνδρας που εκτιμώ και έχω μέσα στην καρδιά μου. Δεν έχω τίποτα κακό να πω. Η σχέση μας έχει περάσει από διάφορες φάσεις. Υπήρξαν περίοδοι που δε μιλούσαμε καθόλου ή που μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Αλλά ήταν πάντα μια πολύ ειλικρινής σχέση, γι’ αυτό και ο Δημήτρης υπήρξε ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Τον εκτιμώ πολύ και ως παρουσιαστή και θεωρώ ότι δεν έχει δείξει ακόμα το 100% των δυνατοτήτων του, γιατί έχει κι ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που δεν το έχει βγάλει προς τα έξω.

Τι ποσοστό ευθύνης αποδίδεις στον εαυτό σου για τον χωρισμό σας;
Αυτό είναι πολύ προσωπικό και δεν έχει καμία σημασία. Το διάστημα που ήμασταν μαζί, δεν ήμασταν ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι και δεν είχε ασχοληθεί κανείς μαζί μας. Δεν έχουμε λόγο να ανατρέχουμε στο παρελθόν. Τα θετικά συναισθήματα που έχουν μείνει και στους δύο είναι αυτά που μετράνε.

Ωστόσο, ο ίδιος είχε πει στο Πρωινό mou πως “έκανες ότι δεν τον γνώριζες”.
Μπορεί κάποιες στιγμές ο Δημήτρης να ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά ξέρω καλά πως ότι έχει πει δεν το είπε ποτέ με κακή πρόθεση. Το έχουμε συζητήσει κιόλας, γιατί όπως σου είπα έχουμε πολύ καλές σχέσεις και δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να τον δικαιολογήσω, αλλά δεν έχω παρεξηγήσει και τίποτα από ότι έχει πει. Όταν είπε ότι έκανα πως δεν τον γνώριζα, αναφερόταν σε μια περίοδο που πραγματικά απέφευγα να μιλήσω για εκείνον επειδή ήμουν σε μια άλλη σχέση και το έκανα από σεβασμό για τον άνθρωπο που είχα δίπλα μου. Στο Δημήτρη μπορώ να λέω πώς είμαι, πώς νιώθω, τι έχω στο μυαλό μου, σε όποια φάση της ζωής μου κι αν βρίσκομαι. Και μπορεί κάποιες στιγμές να τον εκνεύρισα ή να με στεναχώρησε, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι αγάπης και ουσιαστικού ενδιαφέροντος που δεν αλλάζει.

/

Ποιο είναι το ελάττωμα που σου χρεώνουν οι άντρες με τους οποίους είχε σχέση;
Μου έχουν πει αρκετά συχνά ότι τσακώνομαι σαν άντρας. Όταν μαλώνω δεν έχω την καπατσοσύνη και την ευελιξία που έχουν πολλές γυναίκες ώστε να μην έρθουν σε άμεση κόντρα με τον άλλον, αλλά να προσπαθήσουν να επιτύχουν αυτό που θέλουν με πλάγιο τρόπο. Κάνω μετωπικές συγκρούσεις κι αυτό δεν αρέσει πολύ στους άντρες. Όταν νιώσω ότι ο άλλος με αδικεί, δεν θα αντιδράσω ψύχραιμα.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More