Χριστούγεννα… πρώτο τραπέζι πίστα από 28 ευρώ το άτομο!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και σκέφτεσαι που θα βγεις να διασκεδάσεις και να κάνεις το ρεβεγιόν με τους φίλους, την οικογένειά σου και τον σύντροφό σου. Επειδή, λοιπόν, η κρίση θέλει καλοπέραση, σίγουρα θέλεις να περάσεις κι εσύ από μια πίστα, χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία.
Το TLIFE έψαξε για ‘σένα και βρήκε τις καλύτερες τιμές στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω οικονομικής κρίσης, όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι τιμές στα νυχτερινά κέντρα δεν έχουν αυξηθε και το λεγόμενο double dot των περασμένων χρόνων είναι παρελθόν. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, κανόνισε με τους αγαπημένους σου ρεβεγιόν στα μπουζούκια, χωρίς τύψεις.
Δες όλες τις μεγάλες πίστες και το πώς έχουν διαμορφωθεί οι τιμές τους για τις γιορτινές μέρες οι οποίες ξεκινούν από τα 28 ευρώ το άτομο και φθάνουν ως τα 45 ευρώ
Διογένης Studio με Ρέμο – Βοσκόπουλο από 45 ευρώ το άτομο


Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ένα ξεχωριστό μουσικό σχήμα που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Με τα “κομμένα δανεικά” του Αντώνη και τις “Αναμνήσεις” του Τόλη, η νυχτερινή Αθήνα αποκτά άλλο πρόσωπο. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι στα 180 ευρώ τα 4 άτομα και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς η τιμή είναι στα 160 ευρώ τα 4 άτομα. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 15 ευρώ.
Fever με Βανδή – Κοκκίνου – Οικομόπουλος από 45 ευρώ το άτομο


Η Δέσποινα Βανδή ενώνει τις δυνάμεις της με την Έλλη Κοκκίνου σε ένα pop και λαϊκό πρόγραμμα. Μαζί τους ο Νίκος Οικονομόπουλος που έχει προκαλέσει πανικό με τα νέα του τραγούδια. Η τιμή της φιάλης είναι στα 180 ευρώ τα 4 άτομα για όλες τις ημέρες των γιορτών. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 20 ευρώ.
Rex με Άννα Βίσση από 45 ευρώ το άτομο


Η Άννα Βίσση επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα και δίνει το σύνθημα της έναρξης ακριβώς τα μεσάνυχτα με το “Δώδεκα”. Καλεσμένοι στις μουσικές διαδρομές της είναι η Μαίρη Λίντα και οι Wedding Singers, οι οποίοι διατρέχουν την ιστορία της αγαπημένης μας μουσικής από τα ’60s μέχρι τα ’90s. Η τιμή της φιάλης για παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αλλά και την ημέρα των Χριστουγέννων είναι 180 ευρώ τα 4 άτομο. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 15 ευρώ.
Ιερά Οδός με Νότη Σφακιανάκη από 43 ευρώ το άτομο
Ένα ατόφιο λαϊκό πρόγραμμα από τον άρχοντα της νύχτας Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος ξανασυναντά έπειτα από πέντε χρόνια την Αγγελική Ηλιάδη. Η τιμή της φιάλης είναι 170 ευρώ τα 4 άτομα για όλες τις μέρες των γιορτών και 15 ευρώ η είσοδος με ποτό στο μπαρ.
Fantasia με Βέρτη από 43 ευρώ το άτομο
O Νίκος Βέρτης επιβεβαιώνει το ερωτικό και λαϊκό του ταμπεραμέντο. Δίπλα του η Χριστίνα Παπαδάκη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και άλλοι. Η τιμή της φιάλης είναι στα 170 ευρώ τα 4 άτομα (απλή φιάλη) και 190 ευρώ τα 4 άτομα (special). Η είσοδος στο μπαρ με ποτό είναι στα 15 ευρώ.
Πύλη Αξιού με Πάριο – Παπαρίζου στα 43 ευρώ το άτομο


Ο Γιάννης Πάριος συναντά την Έλενα Παπαρίζου σε ένα μοναδικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη. Για παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων η τιμή της φιάλης είναι στα 170 ευρώ τα 4 άτομα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα 190 ευρώ τα 4 άτομα. Είσοδος με ποτό στο μπαρ στα 20 ευρώ.
Fix Θεσσαλονίκης με Καρρά – Μακρόπουλο από 43 ευρώ το άτομο
Τον κόσμο της Θεσσαλονίκης ξεσηκώνουν τα βράδια ο Βασίλης Καρράς με τον Νίκο Μακρόπουλο. Μαζί τους οι Vegas που δίνουν μια pop νότα στη βραδιά. Τις ημέρες των γιορτών η τιμή της φιάλης είναι στα 170 ευρώ τα 4 άτομα. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ στα 15 ευρώ.
Cosmos Stage με Πλούταρχο – Νίνο από 40 ευρώ το άτομο


O Γιάννης Πλούταρχος υποδέχεται στο Cosmos Stage τον Νίνο σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας. Οι δυο τραγουδιστές θα συναντηθούν στη σκηνή από τις 23 Δεκεμβρίου. Η τιμή της φιάλης για όλες τις μέρες των γιορτών θα είναι 160 ευρώ τα 4 άτομα, 80 ευρώ το μπουκάλι κρασί για 2 άτομα και 15 ευρώ η είσοδος με ποτό στο μπαρ.
Βοτανικός με Μαρινέλλα – Θεοδωρίδου από 40 ευρώ το άτομο


Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρινέλλα συναντά την Νατάσσα Θεοδωρίδου σε ένα ξεχωριστό ρεπερτόριο ιδιαίτερων αξιώσεων κι ένα πρόγραμμα του οποίου την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής. Μαζί τους ο Παναγιώτης Πετράκης από τα “Μυστικά της Εδέμ”. Την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων η τιμή της φιάλης είναι στα 160 ευρώ τα 4 άτομα σε περιορισμένες θέσεις στον εξώστη και 190 ευρώ τα 4 άτομα στο υπόλοιπο μαγαζί. Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι στα 240 ευρώ τα 4 άτομα. Είσοδος με ποτό στο μπαρ στα 15 ευρώ το άτομο.
Posidonio με Πάνο Κιάμο από 40 ευρώ το άτομο


Ο “ολοκαίνουριος” Πάνος Κιάμος συνεχίζει δυναμικά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Posidonio μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, την Πωλίνα Χριστοδούλου και την Ήβη Αδάμου. Η τιμή της φιάλης για τις ημέρες των γιορτών είναι στα 160 ευρώ τα 4 άτομα (απλή φιάλη) και 180 ευρώ τα 4 άτομα (special). H είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 15 ευρώ το άτομο.
Frangelico με Γιαννιά – Μενιδιάτη από 38 ευρώ το άτομο
Ένα νεανικό, δυναμικό και κεφάτο πρόγραμμα προτείνουν στο Frangelico ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης κι η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Με παλιές και νέες επιτυχίες οι τρεις τους κρατούν αμείωτο το κέφι ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Η τιμή της φιάλης για παραμονή Χριστουγέννων και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι στα 150 ευρώ τα 4 άτομα. Ενώ, για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι στα 170 ευρώ τα 4 άτομα.
Αστέρια με Στέλιο Ρόκκο από 38 ευρώ το άτομο


Ο Στέλιος Ρόκκος και ο Δήμος Αναστασιάδης αφηγούνται ιστορίες δημιουργικής τρέλας αναδεικνύοντας τις ροκ καταβολές τους στα “Αστέρια” Γλυφάδας. Τις ημέρες των γιορτών η τιμή της φιάλης είναι στα 150 ευρώ τα 4 άτομα και 20 ευρώ η είσοδος με ποτό στο μπαρ.
Εμπατή North με Αντύπα – Δημητρίου από 38 ευρώ το άτομο
Οι masters του κεφιού Αντύπας, Άντζελα Δημητρίου και Σπύρος Σπυράκος ποντάρουν σε μια αυθεντική διασκέδαση στη hot “μπουζουκερί” των βορείων προαστίων. Η τιμή της φιάλης για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων είναι 160 ευρώ τα 4 άτομα (απλή φιάλη) και 180 ευρώ (special). Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι 180 ευρώ τα 4 άτομα (απλή φιάλη) και 200 ευρώ τα 4 άτομα (special). Ενώ, την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι τιμές είναι στα 150 και 170 ευρώ τα 4 άτομα. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 15 ευρώ.
Fix με Πάολα από 38 ευρώ το άτομο
Η Πάολα με τον Ιωακείμ Φωκά, την Shaya και τον Mark Angelo σε περιμένουν σε ένα ανατρεπτικό σχήμα με λαϊκά και pop στοιχεία. Η τιμή της φιάλης είναι στα 150 ευρώ τα 4 άτομα για τις γιορτές και 20 ευρώ η είσοδος με ποτό στο μπαρ.
Vox με Καλλίδη – Αργυρό από 35 ευρώ το άτομο


O Πάνος Καλλίδης συναντάει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Στέλλα Καλλή σε ένα πρόγραμμα με έντονα λαϊκά στοιχεία, μεγάλη όρεξη, κέφι και λουλουδοπόλεμο. Η τιμή της φιάλης για τις γιορτές είναι στα 140 ευρώ τα 4 άτομο και 15 ευρώ η είσοδος με ποτό στο μπαρ.
Κέντρο Αθηνών με Μητροπάνο από 35 ευρώ το άτομο
Τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία, με τον Δημήτρη Μητροπάνο να συναντά τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μπάση. Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και ανήμερα των Χριστουγέννων η τιμή της φιάλης είναι 140 ευρώ τα 4 άτομα στο θεωρείο και 180 ευρώ τα 4 άτομα στο υπόλοιπο μαγαζί. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 20 ευρώ το άτομο.
Kifisias Stage με Λευτέρη Πανταζή από 35 ευρώ το άτομο
Ο Λευτέρης Πανταζής φέρνει… ταραχή στο χώρο της παλιάς “Αυτοκίνησης”. Μαζί του η Εύα Μιλλή, που ανεβάζει τους λαϊκούς τόνους, κι ένα σχήμα νέων τραγουδιστών. Η τιμή της φιάλης για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων είναι στα 140 ευρώ τα 4 άτομα στο θεωρείο (απλή φιάλη) και 160 ευρώ τα 4 άτομα (special) και 150 – 170 ευρώ αντίστοιχα στο υπόλοιπο μαγαζί. Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι στα 180 ευρώ τα 4 άτομα και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στα 140 ευρώ τα 4 άτομα. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 15 ευρώ.
Αθηνών Αρένα με Σάκη Ρουβά από 33 ευρώ το άτομο


Ο Σάκης Ρουβάς αυτό το χειμώνα πρωταγωνιστεί σε ένα άκρως ανατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα στο Αθηνών Αρένα. Στο πλευρό του οι Onirama και η Ελένη Φουρέιρα που έρχονται να εκτοξεύσουν το κέφι στα ύψη. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς οι τιμές θα είναι ίδιες και κυμαίνονται στα 130 ευρώ η φιάλη για τα τέσσερα άτομα στο θεωρείο και 170 ευρώ τα 4 άτομα σε τραπέζι γύρω από την πίστα. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 15 ευρώ.
Romeo με Πετρέλη – Κολέτσα – Βρεττό από 33 ευρώ το άτομο


Το στέκι της παραλιακής συνεχίζει ακάθεκτο με τον Θάνο Πετρέλη και την Χριστίνα Κολέτσα σε λαϊκά γλέντια. Μαζί τους ο Ηλίας Βρεττός και ο Αλέξανδρος Νότας. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι 130 και 160 ευρώ τα 4 άτομα. Ενώ, για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς οι τιμές θα είναι στα 150 και 180 ευρώ τα 4 άτομα. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ είναι στα 15 ευρώ το άτομο.
Vip Skyladiko με Ίμβριο από 33 ευρώ το άτομο
O Πέτρος Ίμβριος, επικεφαλής του γνωστού after-άδικου της Συγγρού, έχει δίπλα του τον Γιώργο Μαρίνη, την Τζωρτζίνα Νικάκη, την Κατερίνα Κυριαζή και τους Nuego. Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων είναι στα 130 ευρώ η φιάλη τα 4 άτομα. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στα 140 ευρώ τα 4 άτομα και ανήμερα Πρωτοχρονιάς στα 110 ευρώ τα 4 άτομα.
Micro Fix με Λένα Παπαδοπούλου από 32 ευρώ το άτομο
Η Λένα Παπαδοπούλου τραγουδά στη Θεσσαλονίκη, παλιές και νέες επιτυχίες σε ένα νεανικό πρόγραμμα με πολύ κέφι και θετική ενέργεια. Η τιμή της φιάλης είναι 125 ευρώ τα 4 άτομα και 10 ευρώ η είσοδος με ποτό στο μπαρ.
Caramela με Τσαλίκη από 28 ευρώ το άτομο


Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει στο χειμερινό του στέκι και πρωταγωνιστεί με την μοναδική Χρύσπα σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα που κρατά ως το πρωί. Συμμετέχουν ο Κυριάκος Κυανός και ο Σάκης Αρσενίου. Η τιμή της φιάλης για τις γιορτές είναι στα 140 ευρώ τα 5 άτομα (απλή φιάλη) και 150 ευρώ τα 5 άτομα (special).
Καλή διασκέδαση!

Read More

And More