Ο γιος του David Bowie παντρεύτηκε το κορίτσι του την μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο!

Ο Duncan Jones απέδειξε έμπρακτα πόσο πολύ αγαπάει την επί πολλά χρόνιασύντροφό του, Rodene Ronquillo. Ο γιος του David Bowie παντρεύτηκε την αγαπημένη του την ίδια ακριβώς μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Η διάγνωση της 32χρονης έγινε στις 7 Νοεμβρίου. Λίγο μετά, μπήκε στο χειρουργείο και ξεκίνησε τις πρώτες της χημειοθεραπείες και φυσικά ο σύντροφό της είναι συνέχεια στο πλευρό της. Μάλιστα, ο 42χρονος σκηνοθέτης ξύρισε το κεφάλι του ως ένδειξη συμπαράστασης στην Rodene. “Aγαπώ τη σύντροφο μου, περισσότερο από οποιονδήποτε σε αυτό τον κόσμο”, δηλώνει ο ίδιος.

“Στις 4 Νοεμβρίου, εγώ και η όμορφη μνηστή μου, «παίζαμε» στο κρεβάτι. Και επειδή μου αρέσουν τα στήθη της, πιάνοντας τα, βρήκα έναν όγκο. Ήταν Κυριακή, και έπρεπε να περιμένουμε ώστε να κλείσουμε ραντεβού για να κάνουμε βιοψία. Τρεις μέρες μετά, πήραμε την απάντηση. Καρκίνος. Στο δεύτερο στάδιο. Την ίδια μέρα, αποφασίσαμε να παντρευτούμε.” Αυτό έγραψε ο Duncan στο twitter του ευημερώντας τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους για ότι τους συνέβη.

Στη συνέχεια έστειλε προς όλους το δικό του μήνυμα: “Η σύντροφος μου είναι νεότατη. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Να αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί έτσι, να σώσετε τη ζωή ενός ανθρώπου που αγαπάτε!”

Read More

And More