Boy George: Όλα όσα έκανε στο ταξίδι του στην Ελλάδα! Φωτογραφίες και βίντεο

Άλλη μία προσωπικότητα της διεθνούς μουσικής σκηνής ήρθε στην χώρα μας. Ο Boy George έφτασε την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα και συνδύασε την δουλειά με την ευχαρίστηση! Όχι μόνο ξεσήκωσε τους θαυμαστές του με τις μουσικές του αλλά είχε την ευκαιρία να πάρει και μία γεύση από τα ελληνικά νησιά.

Από τους σταθμούς του στην Ελλάδα ήταν και το νησί των Ανέμων όπου έπαιξε μουσική σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια. Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την βραδιά.

Την ίδια ώρα, ο Άγγλος σταρ ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram την υπέροχη θέα από το ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε!

Η πρώτη του επαφή με το ελληνικό κοινό ήταν το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο του En Lefko Festival που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολις στο Γκάζι.

Εκεί, βρέθηκε και η δικιά μας Εβίτα Τσιλοχρήστου.


Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα φρόντισε να ενημερώσει και τους χιλιάδες followers του στο twitter γράφοντας για το εστιατόριο που έφαγε, ευχαριστώντας τον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό για την φιλοξενία αλλά και σχολιάζοντας τον ήλιο που χάρηκε στον πρωινό του καφέ!

Read More

And More