Ο μικρός από την Αγγλία αποχωρίστηκε την πλούσια μακριά κώμη του! Δες φωτογραφίες!

Ο Rean Carter με τις μακριές ξανθές μπούκλες βρήκε τελικά κουρέα! Ο μικρός που ήθελε το γεγονός να γίνει αφορμή ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, κάθησε στην καρέκλα και είδε τη μακριά χαίτη του να πέφτει στο πάτωμα. Το θέμα είχε πάρει διαστάσεις πριν από μερικές ημέρες όταν δημοσιεύθηκε στην αγγλική dalily mail. Μάθε περισσότερα εδώ

Δες πώς δείχνει σήμερα ο 5χρονος με μαλλί “καρφάκια”…

Επισκέφθηκε το κομμωτήριο του θείου του στο Σάδερλαντ και ζήτησε ένα κοντό κούρεμα για να σταματήσουν επιτέλους και τα πειράγματα στο σχολείο. H μητέρα του δήλωσε πως ήταν πολύ δύσκολο να βλέπει τα μακριά μαλλιά του γιου της να πέφτουν. “Είχε μακριά μαλλιά εδώ και πολλά χρόνια και τώρα δείχνει εντελώς διαφορετικός” ανέφερε στη daily mail.

Όμως ο μικρός Rean είχε αρκετά προβλήματα με τα μακριά του μαλλιά. Στον δρόμο τον περνούσαν όλοι για κοριτσάκι και έλεγαν: “Δεν είναι πολύ γλυκιά;”! Η “τελετή” του κουρέματος απέφερε αρκετά χρήματα από δωρεές, τα οποία και χάρισε η οικογένεια στο νοσοκομείο της πόλης.

Και μπορεί η μητέρα του να νοσταλγεί τα μακριά του μαλλιά, ο ίδιος όμος δείχνει να απολαμβάνει τη διαδικασία του κουρέματος και να ανυπομονεί να επιστρέψει στο σχολείο με το νεό του look!

Read More

And More