Brad Pitt: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο του με την Angelina Jolie!

Φαίνεται πως αγαπάει τον νεό του ρόλο ως σύζυγος ο Brad Pitt αφού σε συνέντευξη του στο περιοδικό GQ ‘αποκάλυψε πως “ο γάμος δεν είναι μόνο ένας τίτλος’.’ Ο 50χρονος ηθοποιός που παντρεύτηκε πρίν ενα μήνα με την αγαπημένη του Angelina Jolie μίλησε για τον έγγαμο βίο αλλά και για τον γάμο του καλού του φίλου, George Clooney με την δικηγόρο Amal Allamudin που έγινε το Σάββατο στην Βενετία.

”Ο George Clooney είναι ενα εξαιρετικά προσιτό άτομο. Είναι ενας απο τους καλύτερους εκπροσώπους μας, είναι αστείος”, είπε.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την καριέρα του: “Πλέον έχω γίνει πολύ σνόμπ με τους σκηνοθέτες. Πρέπει σχεδόν να λέω όχι όλη την ώρα. Το “όχι” είναι η πιο δυνατή λέξη στην βιομηχανία μας. Πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας. Για να αφήσεις το σπίτι σου πρέπει να το αξίζει πολύ η δουλειά”.

Ακόμα, μίλησε για τις σπουδαίες στιγμές που περνάει με την οικογένεια του. “Αυτή την στιγμή θέλω να ηρεμήσω λίγο και να κάνω άλλα πράγματα. Ειλικρινά νιώθω οτι θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου πριν μεγαλώσουν και φύγουν”.

/

Οταν ρωτήθηκε αν είναι ευτυχισμένος ο ηθοποιός απάντησε: “Πάντα πίστευα πως η ευτυχία είναι υπερεκτιμημένη. Η ζωή είναι μια σειρά δύσκολων γεγονότων που σε προετοιμάζουν για ευτυχισμένες στιγμές και μια σειρά απο ήττες αλλά και νίκες”.

Ο Brad είναι πολύ μοναχικός άνθρωπος. “Είμαι έτσι εκ φύσεως, είμαι ήρεμος απο την φύση μου και πολύ συγκρατημένος”, υποστήριξε ο ίδιος.

Read More

And More