A. Jolie – B. Pitt: Mε το σκάφος τους στη Χαλκιδική!

Όλοι περιμένουν να δουν φωτογραφίες από τον υποτιθέμενο μυστικό γάμο του Brad Pitt και της Angelina Jolie κι εκείνοι ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά για φέτος που επισκέπτονται αφού στα τέλη Ιουλίου το TLIFE εντόπισε τους Brangelina σε Πύλο και Μεθώνη. Αναμένεται να δοθεί συνέχεια στις διακοπές του, όπως όλα δείχνουν, στο σπίτι τους στη Σαντορίνη.

Το χολιγουντιανό ζευγάρι έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Δίπλα στο δικό τους yacht ήταν και αυτά των Robert de Niro και John Travolta. Δεν λένε να ξεκολλήσουν από την Ελλάδα οι δύο διάσημοι ηθοποιοί καθώς έχουν κάνει στάση σε πολλά από τα νησιά μας!

Ο μικρός κόλπος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, σύμφωνα με το θεσσαλονικιώτικo seleo.gr, μοιάζει τις τελευταίες μέρες με την περίφημη μαρίνα του Porto Cervo με τα 4 super yachts και τα δεκάδες φουσκωτά και jet-ski να κόβουν βόλτες. Η παρέα των ηθοποιών απόλαυσε σε παραθαλάσσια ψαροταβέρνα της περιοχής παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες, θαλασσινά, κρασί και καρπούζι!

Read More

And More