Σάρωσε και στα Brit Awards η Αdele! Γιατί έκανε… προκλητική χειρονομία;

Μετά τα Grammys, η 23χρονη τραγουδίστρια από τη Βρετανία Adele “σάρωσε” και τα Brit Awards, κερδίζοντας το βραβείο “Άλμπουμ της Χρονιάς” αλλά και το βραβείο “Καλύτερης τραγουδίστριας”.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει τα βραβεία της, δεν κατάφερε να κρύψει τη μεγάλη της συγκίνηση, λέγοντας πως νιώθει ξεχωριστά, χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου. “Σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Τρέμω! Όλοι σας με κάνετε να νιώθω ξεχωριστά, κάτι που κανείς δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα! Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Βρετανίδα!”, είπε.

Ωστόσο, όταν ο παρουσιαστής την διέκοψε την ώρα που μιλούσε συγκινημένη στο κοινό που την ψήφισε, η Adele δεν ντράπηκε να κάνει μια ιδιαίτερα προκλητική χειρονομία, κάνοντας το κοινό να μείνει άφωνο…

Ο άλλος μεγάλος νικητής της βραδιάς, ήταν ο Ed Sheeran, που παρέλαβε τα βραβεία του “Καλύτερου Άνδρα τραγουδιστή” και του “British Breakthrough Act”.
Η τελετή των “Brit Awards” άνοιξε με τους Coldplay, με τον Chris Martin να δίνει μια καταπληκτική performance με την κιθάρα του. Ενώ, από το show δεν έλειπε η Rihanna που ανέβηκε στη σκηνή με κοντό σορτσάκι. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, κέρδισε το βραβείο “Καλύτερης διεθνούς τραγουδίστριας”.

Τέλος, από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν το video-αφιέρωμα στη μνήμη της Whitney Houston.
Η λίστα με τους νικητές των βραβείων:
British Female Solo Artist : Adele
International Male Solo Artist: Bruno Mars
Critics´ Choice: Emeli Sande
Best British Single: One Direction, What makes You Beautiful
International Female Solo Artist: Rihanna
British Male Solo Artist: Ed Sheeran
British Group: Coldplay
Best International Group: Foo Fighters
British Breakthrough Act: Ed Sheeran
International Breakthrough Act: Lana Del Rey
Outstanding Contribution To Music: Blur
British Album of the Year: Adele

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More