Kendal και Kylie Jenner στήριξαν δημόσια την επιλογή του μπαμπά τους για αλλαγή φύλου

Όταν ο Bruce Jenner είπε στον κόσμο ότι βρίσκεται στο μεταβατικό στάδιο από άνδρας σε γυνάικα η νεότερη κόρη του, Kylie Jenner υποστήριξε τον μπαμπά της στα social media. «Η κατανόηση, ήταν πολύ δύσκολη για μένα», έγραψε στο Twitter την Παρασκευή το βράδυ.

«Θα ακούσετε αυτά που έχω να πω όταν είμαι έτοιμη να το κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με μένα. Είμαι τόσο περήφανη για σένα, μπαμπά. Είσαι τόσο γενναίος. Ο όμορφος ήρωάς μου. Η Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloe Kardashian και Kourtney Kardashian έγραψαν επίσης τις ευχές τους στο Twitter.

H Κris Jenner έγραψε: “Ήμουν σε θέση να τον αποκαλέσω σύζυγό μου για 25 χρόνια και πατέρα των παιδιών μου, τώρα μπορώ να τον αποκαλώ και ήρωά μου.”

Η Kendall Jenner: “Τόσο περήφανη για σένα. Είσαι ο ήρωάς μου.”

Η Khloe Kardashian: “Μόλις είδα το #BruceJennerInterview με την οικογένεια. Bruzer, είμαι τόσο περήφανη για σένα! Οι μπαμπάδες είναι πραγματικά ήρωες.”

Και η Κοutney Kardashian: “Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανοι κόρη. Με θάρρος και γενναιότητα, ας αλλάξουμε τον κόσμο. Είναι τιμή μου να σταθώ στο πλευρό του Bruce και να τον υποστηρίξω.”

/

Νωρίτερα την ίδια ημέρα η Kylie Jenner ανέβασε στο Instagram μια vintage φωτογραφία του πατέρα της. Δες εδώ!

Μια πηγή είπε προηγουμένως στo People ότι τα παιδιά του Jenner συσπειρώθηκαν γύρω του. «Όλοι άλλαξαν γνώμη αρκετά γρήγορα, αλλά το καθένα από αυτά έπρεπε να το επεξεργαστεί με το δικό του τρόπο,” είπε. “Το μόνο που θέλουν για αυτόν να είναι ευτυχισμένος.”

Read More

And More