Bruce Jenner: Ο πρώην αθλητής σύντομα θα ζει τη ζωή του ως γυναίκα!

To ότι αλλάζει την εμφάνισή του είναι ένα θέμα που συζητιέται εδώ και μήνες. Τώρα όμως το περιοδικό People επιβεβαιώνει ότι ο Bruce Jenner διακριτικά κάνει μια πολύ σημαντική προσωπική αλλαγή. Ο πρώην αθλητής σύντομα θα ζει τη ζωή του, ως γυναίκα!.

Ο Bruce μετατρέπεται σε μια γυναίκα», λέει μια πηγή κοντά στην οικογένεια. Είναι επιτέλους ευτυχισμένος και η οικογένειά του αποδέχεται αυτό που κάνει. Γι ‘αυτό είναι η τέλεια στιγμή για να κάνει κάτι τέτοιο.

Και σύμφωνα με μια διαφορετική πηγή, ο 65 χρονος reality star Jenner, κινηματογραφεί το βαρυσήμαντο ταξίδι του, για να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές φέτος. Η σειρά ντοκιμαντέρ θα βγει στον αέρα όταν αυτός θα είναι έτοιμος να δημοσιεύσει τη μετάβασή του,« είπε η πηγή στο People. Aποκτά όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και φαίνεται πολύ χαρούμενος.

O Jenner αποφάσισε να κάνει τη μετάβαση σιγά-σιγά, έτσι ώστε η οικογένειά του να έχει το χρόνο να προσαρμοστεί στην αλλαγή.

Και η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών του Cassandra, 34, Burt, 36 (με την πρώην σύζυγό Chrystie Crownover) τους γιους Brandon, 33 και Brody, 31 (με την πρώην σύζυγό του Linda Thompson), καθώς και τις Kendall, 19 και Kylie, 17 (με την Kris Jenner) προσαρμόζονται στον νέο Bruce. «Η ανησυχία των παιδιών φαίνεται να είναι η ευτυχία του Bruce, και εκείνος δείχνει πολύ ευχαριστημένος με τη νέα του ζωή, “λένε εμπιστευτικές πληροφορίες.

Όταν η θετή κόρη του Kim Kardashian ρωτήθηκε για τον Jenner εκείνη απλά είπε: «Νομίζω ότι ο καθένας περνά μέσα από διάφορά πράγματα στη ζωή, και νομίζω ότι την ιστορία για το τι περνάει, ο Bruce θα τη μοιραστεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.”

Read More

And More