Οι νικητές που κέρδισαν τις διπλές προσκλήσεις για την νέα ταινία που πρωταγωνιστεί η αδελφή της Carla Bruni!

Το φθινόπωρο είναι εδώ και το TLIFE σε στέλνει σινεμά. Αν θέλεις να είσαι ένας από τους νικητές που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας “Ένας Πύργος στην Ιταλία”, που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί η αδελφή της Carla Bruni, Valeria Bruni Tedeschi, μπες τώρα στο διαγωνισμό.
Η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στον κινηματογράφο ΕΛΛΗ (Ακαδημίας 64, ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο), στις 20:30 ώρα έναρξης ταινίας (20:00 ώρα προσέλευσης).

Οι νικητές που κέρδισαν τις 15 διπλές προσκλήσεις είναι:

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΝΤΑΞΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΙΓΑΛΑ ΙΟΥΛΙΑ
ΓΙΑΝΝΙΚΕΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ
ΣΕΒΕΝΤΙΚΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΡΑΝΤΖΙΑ ΑΝΝΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗ
ΑΚΡΙΒΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΡΗ

Λίγα λόγια για την ταινία:
Η ηθοποιός και σκηνοθέτις Valeria Bruni Tedeschi πρωταγωνιστεί, γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί την τρίτη της ταινία, ξεχωρίζοντας ως η μόνη γυναίκα στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 66ου Φεστιβάλ Καννών (2013).
Το “Ένας Πύργος στην Ιταλία” είναι μια δραματική κομεντί για τη σχεδόν πραγματική ιστορία της γνωστής οικογένειας Bruni. Γυρισμένο σε Ιταλία και Γαλλία, με κωμική διάθεση και ενδιαφέρουσες επιλογές -στη διανομή παίζει ο πραγματικός σύντροφος της Tedeschi (Louis Garrel) και η μητέρα της και πεθερά του Nicolas Sarkozy (Marisa Borini)- το φιλμ ξετυλίγει μια ανορθόδοξη ερωτική ιστορία με φόντο μια οικογενειακή τραγωδία.

Η σκηνοθεσία και η ερμηνεία της Tedeshci φτιάχνουν μια βαθιά ανθρώπινη ταινία, μια προσωπική κατάθεση για το νόημα της ζωής, την αγάπη και την απώλεια. Το σενάριο αντισταθμίζει τα κωμικά περιστατικά με εξαιρετικής ευαισθησίας συγκινητικές στιγμές και η χημεία μεταξύ των ηρώων εκτός από καταλυτική είναι απολαυστικά κινηματογραφική. Την παράσταση κλέβει η καθηλωτική ερμηνεία του εξαιρετικού Filippo Timi (σχεδόν τυφλός ηθοποιός γνωστός από τα La Doppia Ora, Vincere), που υποδύεται τον άρρωστο αδελφό της ηρωίδας.

25 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood!

Δες το trailer:


Δες φωτογραφίες:

module

Read More

And More