Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός που έχει ξετρελάνει τις Ελληνίδες! Φωτογραφίες από τη ζωή του

Το όνομά του είναι Burak Özçivit και ενσαρκώνει τον γοητευτικό και ατρόμητο πολεμιστή Μπάλι Μπέη στη δημοφιλή σειρά Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής.

Ο γοητευτικός Burak, μελαχροινός με επιβλητικό βλέμμα και όμορφα αδρά χαρακτηριστικά έχει καταφέρει να … ξετρελάνει τις κυρίες της Ελλάδας και να μιλάνε όλες για αυτόν… Πρόσφατα μάλιστα έγινε και επίσημο ελληνικό fun page για αυτόν, στο facebook!

Ο Burak γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 24 Δεκεμβρίου του 1984, έκανε καριέρα ως μοντέλο, ενώ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε αρκετές τουρκικές σειρές. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά στη σχολή καλών τεχνών στο τμήμα φωτογραφίας. To 2003 και το 2005 ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο μοντέλο της Τουρκίας . Το 2007 έκανε την πρώτη του ταινία στον κινηματογράφο.

Εδώ τραγουδάει σε studio για ταινία

Παρά το γεγονός ότι πολλά δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στις ομοφυλοφιλικές του επιλογές, έχει σχέση πάνω από ένα χρόνο με την 26χρονη Ceylan Capa και περνούν πολύ χρόνο μαζί είτε για ψώνια σε εμπορικά κέντρα, είτε σε επίσημες εμφανίσεις. H Σειλάν είναι γόνος πλούσιας οικογένειας της Τουρκίας, έχει σπουδάσει μουσική στη Βιέννη και της αρέσει η μόδα και το ποδόσφαιρο

Εδώ με την αγαπημένη του στα γενέθλιά του. Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram

Δες φωτογραφίες από τη δουλειά και τη ζωή του

Στο γήπεδο με φίλο του

Read More

And More