Η Calliope παρουσίασε το νέο της βιβλίο στους επώνυμους φίλους της! Φωτογραφίες

12 Ιανουαρίου! Δευτέρα. Μουσείο της Ακρόπολης… Η Calliope έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Χρήστο Καρβούνη και την κόρη της παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με τίτλο “Children of the light: Journey in Greece”! Και άνθρωποι από το χώρο του θεάματος και της πολιτικής, αλλά και φίλοι της, βρίσκονται εκεί για να την τιμήσουν.

/

Στο νέο της βιβλίο η φωτογράφος θέλησε να χωρέσει τα νιάτα της Ελλάδας. “Παιδιά που μεγάλωσαν κάτω από τον μοναδικό μεσογειακό ήλιο και το φως της Ελλάδας αποκτώντας κάτι από την εξίσου μοναδική ομορφιά της χώρας μας”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, όπου παρουσίασε τις πρώτες εικόνες με την Δούκισσα Νομικού, τον Κώστα Μαρτάκη, την Εριέττα Κούρκουλου και την Μαρία Κορινθίου.
Ως Ελληνίδα, θέλησε στο βιβλίο να αποτυπώσει την εικόνα της νέας μας γενιάς και τα κατάφερε!

/

Με ενθουσιασμό, αλλά και αγάπη για την Ελλάδα, η ίδια μίλησε στις κάμερες για την προσπάθειά της να απαθανατίσει με το φωτογραφικό φακό της, την ομορφιά και τα νιάτα…
Όσο για τους διάσημους καλεσμένους της; Αυτοί ήταν πολλοί και ανάμεσά τους είδαμε την Όλγα Κεφαλογιάννη, την Κατερίνα Λέχου με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη, την Τζένη Μπαλατσινού, την Δήμητρα Ματσούκα, την Ευγενία Δημητροπούλου, την Λάουρα Μακροπούλου-Λαλαούνη, την Χαρούλα Αλεξίου και πολλούς άλλους.
Δες φωτογραφίες:

Calliope, Όλγα Κεφαλογιάννη
/

Χαρούλα Αλεξίου, Calliope
/

Η κόρη της Calliope
/

Ευγενία Δημητροπούλου
/

Τάκης Ζαχαράτος, Όλγα Κεφαλογιάννη
/

Κατερίνα Λέχου
/

Μαρία Κορινθίου
/

Κατερίνα Λέχου, Μάνος Στρατάκης
/

Δήμητρα Ματσούκα
/

Λάουρα Μακροπούλου-Λαλαούνη
/

Η Χριστίνα Πολίτη με τον γιο της
/

Κατερίνα Λέχου, Πέτρος Ζούλιας
/

Ο Σωκράτης Αλαφούζος με την συνοδό του
/

Κατερίνα Λέχου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μάκης Μάτσας
/

Η Calliope με τον σύζυγό της Χρήστο Καρβούνη

Read More

And More