7 χρυσοί κανόνες οικιακής οικονομίας

Με έξυπνες, οργανωμένες κινήσεις και μικρές αλλαγές στις καταναλωτικές μας συνήθειες μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα αλλά και χρόνο!

Πώς; Είναι εύκολο! Ακολουθήστε τους παρακάτω 7 χρυσούς κανόνες οικιακής οικονομίας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι:

  • Φτιάξε μια λίστα με τα αγαπημένα σου προϊόντα και κάνε τα ψώνια σου ακολουθώντας τη Λίστα σου. Αγοράζοντας μάλιστα από ηλεκτρονικό κατάστημα, έχει αποδειχτεί ότι πετυχαίνουμε τη μέγιστη οικονομία αφού δεν παρασυρόμαστε από τις δελεαστικές προτάσεις που υπάρχουν στα φυσικά καταστήματα.
  • Να είσαι θετικός/η σε νέες επιλογές. Στο CareMarket.gr υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα σε προσφορά, φτάνει να επισκεφθείς τη σελίδα με τις Προσφορές της ημέρας. Επίλεξε προϊόντα σε προσφορά ακόμα και αν δεν είναι αυτά που αγοράζεις συνήθως. Άλλωστε οι συνήθειες μας είναι κακοί σύμβουλοι στην οικονομία.
  • Διάλεξε οικονομικές συσκευασίες και πολυσυσκευασίες σε είδη που διατηρούνται καιρό. Απορρυπαντικά, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, αναψυκτικά και είδη προσωπικής υγιεινής είναι κάποιες ασφαλείς επιλογές για μαζικές αγορές. Ειδικά αν τα αγοράσεις από το CareMarket.gr, εκτός από χρήματα, θα γλιτώσεις χρόνο και κόπο αφού οι συνεργάτες του θα στα παραδώσουν στον πάγκο της κουζίνας σου.
  • Δοκίμασε προϊόντα της ιδιωτικής ετικέτας Carrefour & Carrefour Discount. Αν συγκρίνεις τις τιμές τους θα δεις ότι το κέρδος σου θα είναι μεγάλο, ενώ τα προϊόντα δεν υστερούν σε ποιότητα.
  • Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα «Δώρο τα Μεταφορικά» του CareMarket.gr και γλίτωσε ακόμα και τα έξοδα μεταφορικών στις αγορές σου.
  • Γράψου στο Newsletter της CareMarket.gr για να ενημερώνεσαι καθημερινά για τις μεγαλύτερες προσφορές και να προγραμματίζεις αναλόγως τα ψώνια σου.
  • Επίλεξε φρούτα και λαχανικά εποχής, καθώς αυτά που δεν είναι στην εποχή τους είναι σίγουρα πιο ακριβά και λιγότερο υγιεινά.

Επισκεφθείτε τώρα το CareMarket.gr, πλοηγηθείτε στο μοναδικά ολοκληρωμένο online Super Market και βγείτε κερδισμένοι εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα και ενέργεια.

Read More

And More