Carla Bruni: Μιλά για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και το μωράκι που περιμένει έδωσε η Carla Bruni. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αναφέρθηκε στον σύζυγό της και Πρόεδρο της Γαλλίας Nicolas Sarkozy, τη σχέση τους και την έκθεση στα media.

Η εγκυμοσύνη μου είναι πηγή ευτυχίας για εμένα. Είναι υπερβολή ο κόσμος να μιλάει τόσο πολύ γι’ αυτό. Έχουμε ήδη εκτεθεί πολύ στα μέσα ενημέρωσης”, ανέφερε σε συνέντευξή της στο “HELLO!”, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του μωρού.

Στην ερώτηση αν το να είναι Πρώτη Κυρία της Γαλλίας τη δυσκολεύει είπε: “Για εμένα το να είμαι Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν είναι βάρος. Έχω κάποια καθήκοντα, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Το βάρος των ευθυνών, το έχει ο σύζυγός μου. Έγώ, απλώς, τον συνοδεύω. Η ιδιότητά μου τα τελευταία τρία χρόνια είναι λιγότερο κουραστική από τα δέκα χρόνια μόντελινγκ που έκανα… Φυσικά και είναι σημαντικό το να είσαι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αλλά πάνω από όλα μετράει το ότι είμαι με τον άντρα που αγαπώ”.

Τέλος, για τα αρνητικά σχόλια και τις κριτικές που δέχεται ο αγαπεμένος της, η ίδια δήλωσε: “Συμβαίνει με όλους τους προέδρους. Η θέση αυτή προκαλεί κριτικές και επιθέσεις, αλλά δεν συμβαίνει μόνο στον σύζυγό μου. Η κριτική είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και κρατά σε εγρήγορση τον σύζυγό μου!”.
Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More