Μάθε πού περνούν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz το φετινό Πάσχα!

Χριστός Ανέστη! Και αυτό το όμορφο κλίμα κατάνυξης των ημερών θα συνοδεύσει και ένα παραδοσιακό (για κάποιους) και οικογενειακό (για τους περισσότερους) γλέντι! Οι σούβλες θα στηθούν στην αυλή από το πρωί και οι μυρωδιές θα… μας σπάσουν τη μύτη. Και όπου και αν βρίσκεσαι σίγουρα θα περάσεις τις γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα.
Έτσι ακριβώς, θα γίνει και με τους επώνυμους της ελληνικής showbiz. Κάποιοι έφυγαν από τη Mεγάλη Eβδομάδα για το χωριό ή το νησί, άλλοι για κάποιο εξωτικό προορισμό και κάποιοι επέλεξαν την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη για τις φετινές διακοπές.
Το TLIFE έψαξε, έμαθε και σου αποκαλύπτει πού uα σουβλίσουν των οβελία και φέτος οι αγαπημένοι σου stars…
Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη
Οι συγκυρίες ήταν κατάλληλες φέτος και επέτρεψαν στον απόλυτο Έλληνα σταρ να ταξιδέψει με την οικογένειά του στα πάτρια εδάφη. Μες στη Μεγάλη Εβδομάδα, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και τα τρία αγγελούδια τους ταξίδεψαν για την όμορφη Κέρκυρα, όπου θα περάσουν τις γιορτές, θα χαλαρώσουν και θα “γεμίσουν τις μπαταρίες” τους.

Το Πάσχα στην Κέρκυρα!
Τζένη Μπαλατσινού
Το πρώτο Πάσχα μετά το χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, στην Πάτμο θα το περάσει η Τζένη Μπαλατσινού. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο ησυχαστήριό της για λίγες ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης, πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις…


Οι βόλτες στην Πάτμο!

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης
Στη βόρεια Ελλάδα θα κάνουν τις πασχαλινές διακοπές τους φέτος ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να μην μείνει Αθήνα (μιας και το Voice βρίσκεται ακόμη στα battles και δεν έχει ξεκινήσει τα live) και να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της και τα παιδιά της. Άλλωστε, μετά την Ανάσταση, αλλά και την Κυριακή του Πάσχα εμφανίζεται κανονικά στο Fix στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος
Τι πιο ωραίο για τις ημέρες του Πάσχα, από το να τις περνά με την οικογένειά σου στην εξοχήq Αυτό ακριβώς κάνουν και η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Για μια ακόμη χρονιά, παραδοσιακά, πήραν τα παιδιά και έφυγαν για το εξοχικό τους σπίτι στη Χαλκίδα, όπου θα γίνει και το πασχαλινό γλέντι ανήμερα του Πάσχα.

Η λαμπάδα της Λυδίας…

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Πέρσι, το live του Voice και η εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά τους κράτησαν στην Αθήνα. Φέτος, όμως, οι γονείς της παρουσιάστριας ετοιμάζουν τρικούβερτο γλέντι για την κόρη τους, τον γαμπρό τους Γιώργο Λιάγκα και τα εγγόνια τους. Εξάλλου, το Πάσχα στο χωριό, έχει πολύ αρνί –σε όλες τις παραλλαγές του- όπως έχει αποκαλύψει και η Φαίη.

Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου
Μετά από ένα μικρό διάλειμμα στη Σαντορίνη, ο Θοδωρής Μαραντίνης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να περάσει οικογενειακά το Πάσχα με την Σίσσυ Χρηστίδου και τα αγόρια τους. Ο γνωστός ερμηνευτής κάνοντας ένα διάλειμμα από τα live του, επέλεξε τη συμπρωτεύουσα, όπου μένει και η οικογένεια της Σίσσυς για τις γιορτές.



Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης
Με χαλάζι έφθασε το ζευγάρι στα Χανιά, αλλά ευτυχώς ο καιρός έφτιαξε και δεν θα τους τα χαλάσει ανήμερα του Πάσχα. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πήραν την μικρή Αέλια, αλλά και τους φίλους τους Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνη Ψυχράμη και έφυγαν για Κρήτη!

Βόλτα και ευχές από τα Χανιά
Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός
Διακοπές και φέτος με τις κόρες του; στη γενέτειρα του Θέμη Σοφού θα κάνει η οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αρχαία Κόρινθο και το απολαμβάνει…

Νάντια Μπουλέ
Το Πάσχα με τον μπαμπά της θα περάσει φέτος η Νάντια Μπουλέ, που βρίσκεται ήδη στην όμορφη Ναύπακτο και δεν σταματά να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες…

Με θέα τη Ναύπακτο
Ιωάννα Λίλη – Θοδωρής Ζαγοράκης
Οικογενειακό Πάσχα θα κάνουν στη Θεσσαλονίκη και η Ιωάννα Λίλη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, μπήκε για τα καλά στο πνεύμα των ημερών και στόλισε με την κόρη της Μαρία τον επιτάφιο, αλλά έκανε και τις βόλτες με τα παιδιά στην πόλη…

Βόλτα με τα παιδιά στη συμπρωτεύουσα

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ

Το πρώτο Πάσχα με την νεογέννητη κορούλα τους θα κάνουν φέτος ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.
Το ζευγάρι θα μείνει στο εξοχικό του τραγουδιστή στη περιοχή Φωκός, μαζί με καλούς και αγαπημένους φίλους, ενώ έχει φροντίσει να υπάρχουν πλέον στο σπίτι όλα τα κομφόρ, που θα χρειαστεί η μπέμπα!

Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος
Όπως και πέρσι έτσι και αυτήν τη χρονιά, η Μαρία Μπεκατώρου θα περάσει το Πάσχα στη Σύρο με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Εκεί έχουν φίλους που τους φιλοξενούν σε ένα χωριό λίγο έξω από την Ερμούπολή και δεν χορταίνουν τις ξέγνοιαστες στιγμές! Μάλιστα, την Μεγάλη Παρασκευή βρέθηκαν όλοι μαζί στο επιτάφιο με την Μαρία να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram.


Ό,τι κι αν κάνεις και εσύ, φρόντισε να περάσεις όμορφα! Καλό Πάσχα!

Read More

And More