Χωρισμός – βόμβα στο Χόλιγουντ! Τίτλοι τέλους για Charlize Theron και Sean Penn;

Αυτό κι αν είναι είδηση βόμβα. Το πιο παθιασμένο και ερωτευμένο ζευγάρι του Χόλιγουντ φημολογείται ότι τραβά δρόμους χωριστούς. Και ο λόγος για τον Sean Penn και την Charlize Theron, που μετά από 1,5 χρόνο σχέσης και ένα μυστικό αρραβώνα (που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ) φαίνεται πως χωρίζουν.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το ζευγάρι μετά τα τρυφερά ενσταντανέ στο φεστιβάλ των Καννών και την πρεμιέρα της Charlize αποφάσισε να το διαλύσει. Μάλιστα το “Us Weekly” αναφέρει πως ο χωρισμός ήρθε μετά το ταξίδι τους στην Ευρώπη και ήταν απόφαση της διάσημης ηθοποιού.

Ο λόγος του χωρισμού δεν έχει γίνει γνωστός, ούτε αν τελικά η απόφαση να ζήσουν πια χωριστά είναι επίσημη, αλλά οι solo εμφανίσεις τους σίγουρα φουντώνουν τις φήμες.
Μια από τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις ήταν στο “Life Ball” στη Βιέννη και μετά όπου κι αν πήγαν ήταν χωριστά. Μόνη η Charlize στα Critic’s Choice Awards στις 31 Μάη, μόνη και λίγες μέρες αργότερα στο αεροδρόμιο για να φύγει για Λονδίνο. Μόνος και ο Sean Penn στη συναυλία των U2 στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα μάλιστα και με το περιοδικό People, οι δυο τους δεν μένουν πια και κάτω από την ίδια στέγη, από τις αρχές του μήνα. Η Charlize έφυγε για το σπίτι της στο Χόλιγουντ με τον γιο της Jackson και ο Penn έφυγε για το σπίτι του στο Μαλιμπού.
Σοβαρή κρίση στη σχέση ή οριστικός χωρισμός; Θα δείξει ο χρόνος…

Read More

And More