Σ. Φειδά: Chic εμφάνιση στο θέατρο!

Είναι από τις πιο γοητευτικές και καλοντυμένες γυναίκες που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση. Η Σίσσυ Φειδά μπορεί να μην παρουσιάζει φέτος την επιτυχημένη εκπομπή “Σπίτι από την αρχή” ωστόσο την βλέπουμε συχνά σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις της. Φυσικά, πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις με το κομψό στυλ της.

Αν και πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για την αγάπη της για την μόδα και τα ακριβά ρούχα που επιλέγει αλλά η ίδια έχει απαντήσει πολλές φορές που δεν χρειάζεται να απολογείται που η δουλειά της της απέφερε χρηματικά έσοδα.

Η Σίσσυ είναι από τις πιο επιτυχημένες διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων και μετάΤο το πέρασμά της από την τηλεόραση έχει αγαπηθεί περισσότερο. Φέτος, παρόλο που είχε αρκετές προτάσεις δεν “έκλεισε” κάποια λόγω οικονομικών παραγόντων.

Έτσι, έχει περισσότερο χρόνο για τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί περίπου δύο χρόνια, αλλά και να κάνει πράγματα για εκείνη. Το TLIFE την συνάντησε σε βραδινή της έξοδο στο θέατρο Badminton. Ανάμεσα σε πολλές ακόμα διάσημες παρουσίες απόλαυσε μία από τις πιο γνωστές όπερες παγκοσμίως, την “La Traviata”.

/

Συγκεκριμένα, το Κρατικό Μουσικό Θέατρο της Μόσχας Stanislavsky Nemirovich-Danchenko επέστρεψε στο Θέατρο Badminton για να γιορτάσει τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Giuseppe Verdi. Η Σίσσυ έκλεψε τις εντυπώσεις με την chic εμφάνισή της!

/

Εσένα πώς σου φάνηκε;

Read More

And More