Συγκλονίζει η ιστορία του μικρού τυφλού Christian – Το βίντεο της μητέρας του που ενέπνευσε χιλιάδες κόσμου

Μια μητέρα, της οποίας ο γιος γεννήθηκε με μια σπάνια μορφή λυκοστόματος που τον άφησε δίχως μάτια, έφτιαξε ένα συγκλονιστικό βίντεο, αποκαλύπτοντας τον αγώνα που έδωσε να γίνει αποδεκτό το χαμόγελο του παιδιού της που στην αρχή “φόβιζε” τον κόσμο.

Η μητέρα Lacey Buchanan από το Τενεσί, περιγράφει στο βίντεο που έφτιαξε κι ανέβασε στο youtube, τη χαρά που ένιωσε όταν έμεινε έγκυος, τους φόβους της όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και τα κοροϊδευτικά σχόλια που δέχτηκαν ως οικογένεια με την εμφάνιση του μικρού.

Story: Holding Christian's face away from the camera, Lacey recounts her excitement at her pregnancy - and how doctors told her something was wrong with her unborn child

Κατά τη διάρκεια του εφτάλεπτου βίντεο- η μητέρα κρατάει τον Christian στο στήθος της – δίχως να τον δέιχνει, παρά μόνο στο τέλος. Όλη την ώρα στο πρόσωπό της είναι ζωγραφισμένη η υπερηφάνειά της για το μωράκι της.

Fears: Lacey said she and her husband Chris returned home not knowing how to care for a blind child

Η Lacey ως ευσεβής Χριστιανή δεν έκανε έκτρωση αν και οι γιατροί της έλεγαν ότι υπάρχει ένα 85% να αποβάλλει. Όταν πήγε να γεννήσει δεν ήξερε καν αν το μωρό θα επιζήσει, όμως ο Christian τα κατάφερε παρά την άσχημη κατάστασή του.

Fighter: Lacey holds up a picture of Christian, who underwent his first operation at just four days old

Ο Christian πάσχει από μια σπάνια μορφή λυκοστόματος που μπορεί να επηρεάσει διάφορα μέρη του προσώπου, όπως τη μύτη, τα μάτια και το σαγόνι. Ο Christian έκανε μια σειρά επεμβάσεων και οι γιατροί κατάφεραν να του φτιάξουν το πρόβλημα στα χείλη του.

Motherly: Lacey was inspired to make the video after seeing one by a girl who also suffered physical deformities

Ο Cristian έμεινε για τέσσερις εβδομάδες στην εντατική μονάδα. Όταν έφτασε η μέρα να τον πάνε στο σπίτι, τα πράγματα για εκείνη και τον σύζυγό της ήταν πολύ δύσκολα, περιγράφει στο βίντεο. Δεν ήξεραν πώς να διαχειριστούν ένα τυφλό παιδί.

Σιγά σιγά έμαθε να μεγαλώνει με τον Christian! Το γέλιο του που είναι συχνό φαινόμενο – είναι ό,τι καλύτερο συμβάινει στη ζωή της. Αν και στην αρχή άκουγε πολλά σχόλια στο δρόμο για το μωρό της και τα ματάκια του, τώρα πια και μετά από κάποιο άλλο βίντεο που έιχε ανεβάσει, έχει αποκτήσει πάρα πολλούς φίλους που της συμπαραστέκονται αλλά και που παίρνουν δύναμη από τον Christian.

O γιος της μάλιστα την ώθησε να τελειώσει τη νομική γιατί θέλει να υπερασπίζεται ανθρώπους με αναπηρίες σαν τη δική του.

Δες το συγκλονιστικό βίντεο

Read More

And More