Σ. Χρηστίδου: Όλες οι εμφανίσεις της με μαγιό στην παραλία!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει καταφέρει με το χαμόγελό της να κερδίσει τις εντυπώσεις στην τηλεοπτική σκηνή και όχι μόνο. Ποζάρει με νάζι και μαγνητίζει το φακό! Όμορφη πολύ αλλά και απίστευτα φωτογενής! Ξέρει να στέκεται και βγάζει ωραίες φωτογραφίες από παιδί ακόμα…

Οι τηλεθεατές την αγαπάνε για τον αυθορμητισμό της και την πάντα κεφάτη διάθεσή της… Αυτή την διάθεση που κουβαλάει και στην προσωπική της ζωή και είδαμε καλύτερα, φέτος, μέσα από τις καλοκαιρινές της περιπέτειες.

Αυτό το καλοκαίρι, έκανε τις καλύτερες διακοπές αφού είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα μπάνια της με τον γιο της και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη αλλά να περάσει πολύ χρόνο με την παρέα της! Water sports, ξέφρενα βράδια στο νησί, περιήγηση σε πανέμορφα και καινούρια μέρη αλλά και ήρεμες στιγμές στην γενέτειρά της.

Η Σίσσυ διασκέδασε με την ψυχή της! Αυτό το καλοκαίρι ήταν σίγουρα ήταν ένα από τα καλύτερα της ζωής της! Φαίνεται και από το πλατύ χαμόγελο που δεν έσβησε καθόλου από το πρόσωπό της. Άλλωστε έχει κάθε λόγο να λάμπει και δικαίως κερδίζει θετικά σχόλια για την σέξι εμφάνισή της… Ιδού η απόδειξη!

Δες όλες τις εμφανίσεις της Σίσσυς στην παραλία!

Read More

And More