Μ. Χρουσαλά: Η σέξι φωτογράφιση στην Καραϊβική και η επιθυμία για δεύτερο μωρό!

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ξαναβρεί τη φόρμα της και τις άψογες αναλογίες της. Η αλήθεια είναι ότι πήρε μόλις 7,5 με 8 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και επειδή είχε ήδη ένα γυμνασμένο σώμα επανήλθε εύκολα.

Πρόσφατα, έκανε μία σέξι φωτογράφιση με μαγιό για τις ανάγκες της νέας συλλογής με σανδάλια τα οποία υπογράφει η ίδια όπου θαυμάσαμε για μια ακόμη φορά το κορμί της. Η πρώην Σταρ Ελλάς πόζαρε στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής!

Στο ταξίδι την συνόδεψε ο προσωπικός της make-up artist και hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο και φυσικά ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας.

Η Μαριέττα δεν ξεχνά ότι πάνω απ’ όλα είναι γυναίκα παρόλο που έχει προτεραιότητα πια στη ζωή της την 7 μηνών Μαργκώ. “Όλοι έχουν ξετρελαθεί, γιατί είναι το πρώτο μωράκι στην οικογένεια και παρακολουθούμε όλοι μαζί την καθημερινότητά της”, δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και την δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.

Όσον αφορά την πιο ωραία στιγμή της ημέρας που περνά με την μικρή, είπε: “Όταν τη βάζω στο κρεβάτι και παίζουμε. Γίνομαι και εγώ παιδί. Τρελαίνομαι με τις αντιδράσεις της και με τα χαδάκια μας.”

Φυσικά, η Μαριέττα δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να χαρίσει αδερφάκι στην κόρη της. “Θέλουμε και δεύτερο παιδάκι, αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει”, υποστήριξε στο περιοδικό. “Γενικά θα ήθελα να είμαστε ήρεμοι, να μεγαλώσει λίγο και η μικρλη, να μπορεί να περπατά, να συνεννοείται, αν είναι κάπως αυτόνομη και μετά. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει, ιδανικά όμως θα ήθελα να έχει μεγαλώσει λίγο η μικρή”, συμπλήρωσε.

Δες τις σέξι πόζες της στην Καραϊβική!

Δες και τα backstage της φωτογράφισης!

marietta final MP4 from marietta chrousala on Vimeo.

Read More

And More