Ακροβατικά που κόβουν την ανάσα στο “Cirque du Soleil” – Φωτογραφίες και video από τις πρόβες!

Με ένα εντυπωσιακό θέαμα αναμένεται να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους το “Cirque du Soleil” που έρχεται για τρίτη φορά στη χώρα μας με την παράσταση “Quidam” και ακροβατικά που κόβουν την ανάσα.
Λίγο πριν ανοίξει, όμως, η αυλαία για την επίσημη πρεμιέρα στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, το TLIFE βρέθηκε στις πρόβες και πήρε μια γεύση από το μοναδικό θέαμα που ετοιμάζει το περίφημο Τσίρκο του Ήλιου.

52 ακροβάτες παγκόσμιας κλάσης, μουσικοί, χορευτές, κλόουν και τραγουδιστές ετοιμάζονται να παρουσιάσουν 10 εντυπωσιακά νούμερα. Φώτα, τραγούδι, μουσική και φιγούρες που κόβουν την ανάσα ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια του θεατή κάνοντας την παράσταση “Quidam” (στα λατινικά σημαίνει ταξιδιώτης χωρίς όνομα) να αποτελέσει ένα διεθνές υπερθέαμα.

Στο “Quidam”, η μικρή Zoe, σαν άλλη Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ξεκινάει ένα φανταστικό ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου συναντά εκκεντρικούς και αλλόκοτους χαρακτήρες, προσπαθώντας να ξεφύγει από τη μονότονη ζωή της και να διεκδικήσει το δικαίωμά της στην ατομικότητα.

Από το 1996 που το “Quidam” έκανε πρεμιέρα στο Μόντρεαλ του Καναδά, το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 12 εκατομμύρια θεατές, ενώ φέτος για πρώτη χρονιά μετά την Αθήνα θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις και στη Θεσσαλονίκη.
Δες video από τις πρόβες:

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες:

Info: Αθήνα: 20-28/09, Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, ΟΑΚΑ, Μαρούσι. Θεσ/νίκη: 30/09-05/10, ΠΑΟΚ Sports Arena.

Read More

And More