Ποια είναι η μοντέρνα σύζυγος του Σισέ!

Η 36χρονη σήμερα Τζούντ Σισέ, το καλοκαίρι του 2003 γνωρίστηκε με τον δημοφιλή επιθετικό Τζιμπρίλ Σισέ, που τότε έπαιζε στη Λίβερπουλ, όταν κι οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα τυπικό βρετανικό μπαρ. Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Πρώτο Θέμα”, ο κατά 6 χρόνια νεότερός της, Σισέ, γοητεύτηκε από το καλλίγραμμο σώμα της, τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά της, την έντονη προσωπικότητα, την πυγμή και το πολυμήχανο μυαλό της.

Οι δυο τους μετράνε 6 χρόνια παντρεμένοι κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Η Τζούντ ωστόσο, έχει ένα ακόμη γιο από προηγούμενη σχέση της κι ο Σισέ μια κόρη από επίσης, άλλη σχέση. Η Τζουντ ήταν 18 ετών όταν εγκατέλειψε το φτωχικό πατρικό της σπίτι, παίρνοντας μαζί και το νεογέννητο μωρό της. Για 10 χρόνια προσπαθούσε να στηριχτεί στα πόδια της και να συντηρήσει τον μικρό, με μοναδικά της εφόδια τις γνώσεις της στην κομμωτική.

Η τύχη της χαμογέλασε όταν γνώρισε τον Τζιμπρίλ. Ο γάμος τελέστηκε όταν ο Σισέ ήταν 24 και η Τζουντ 30 και κόστισε περίπου 100.000 λίρες. Ανάμεσα στους 200 καλεσμένους τους ήταν μάλιστα, ο Τιερί Ανρί και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Η κυρία Σισέ σήμερα, μοιράζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, φροντίζει για τις στυλιστικές επιλογές του συζύγου της και στον ελεύθερό της χρόνο εκγυμνάζεται κάτι που έχει αναλάβει η Ελένη Πετρουλάκη.

Τη βραδιά που ο Σισέ επρόκειτο να εμφανιστεί στα βραβεία Status με φούστα, είχε γράψει στο Twitter της: ”Οι Έλληνες δεν είναι έτοιμοι γι’ αυτό που θα δουν απόψε”, ενώ ο Σισέ διευκρύνησε: ”Σόκαρα πολύ κόσμο, αλλά στην Αφρική, από όπου κατάγομαι, πολλοί φοράνε φούστες!”

Read More

And More