H Coca Cola γιορτάζει τα 100 χρόνια του διάσημου μπουκαλιού της και φέρνει το εντυπωσιακό Coca Cola Pop-Up Store στην Ελλάδα!

Η Coca Cola φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια του διάσημου, γυάλινου μπουκαλιού της και μας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτι! Από τις 29 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, το εντυπωσιακό Coca Cola Pop-Up Store θα βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου, με πολλές εκπλήξεις για όλους!

Το ειδικά διαμορφωμένο, διώροφο κατάστημα της Coca-Cola, έχοντας διανύσει αμέτρητα χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη, θα επισκεφθεί και τη χώρα μας. T-shirts, τσάντες, posters αλλά και πολλά αξεσουάρ, είναι μερικά μόνο από τα συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα που θα μπορεί κανείς να αποκτήσει αποκλειστικά στο Pop-Up Store.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους, personalized μπουκάλι Coca-Cola, να δώσουν ξανά ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια διακοσμώντας τα με τη βοήθεια καλλιτεχνών και φυσικά να απολαύσουν άφθονη, παγωμένη Coca-Cola.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που θα περιμένουν όλους όσοι επισκεφθούν τη Μαρίνα του Φλοίσβου, αφού το Coca-Cola Pop-Up Store έχει σκοπό να μας προσφέρει πολλές ακόμη δροσερές στιγμές απόλαυσης!

Γιατί τι κι αν ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος του; Στην Ελλάδα είναι ακόμα καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ώρες λειτουργίας και τις δράσεις του Coca-ColaPop-UpStore, επισκέψου τη σελίδα της Coca-Cola στο Facebook: https://www.facebook.com/cocacolagr?fref=ts

Read More

And More