H συγκλονιστική εξομολόγηση του Bradley Cooper για το θάνατο του πατέρα του

Την πιο ευαίσθητη πλευρά του έδειξε ο Bradley Cooper μέσα από την τελευταία συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό GQ Μαρτίου στο οποίο μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το θάνατο του πατέρα του.
“Ο θάνατος έγινε αληθινός και απτός. Κι αυτό γιατί ο πατέρας μου, ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μου 36 ολόκληρα χρόνια, έφυγε! Τον έβλεπα να πεθαίνει, ήμουν εκεί, δίπλα του στο κρεβάτι, να τον παρακολουθώ, να τον βλέπω ν΄αναπνέει. Είδα την τελευταία του ανάσα, και μετά πέθανε”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Έζησα την όλη εμπειρία. Ήταν μια στιγμή, που είχα το προνόμιο να ζήσω. Και αυτή η στιγμή, άλλαξε τα πάντα για μένα”.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει ότι ο πατέρας του του έκανε δυο δώρα. Το ένα ήταν να τον φέρει στη ζωή, και το άλλο, να πεθάνει δίπλα του. “Συνήθιζα να είμαι ένα ντροπαλό παιδί, που δίσταζε να μιλήσει μπροστά σε κόσμο. Πλέον, δεν δίνω δεκάρα και δεν αγχώνομαι καν για κάτι τέτοια.. Δεν μπορώ να ελέγχω τα πάντα. Είδα τον πατέρα μου να πεθαίνει, και συνειδητοποίησα πως όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε. Αυτή η εμπειρία, με κινητοποίησε, πυροδότησε το νευρολογικό μου σύστημα. Με έκανε να βλέπω τα πράγματα όπως είναι!”, εξομολογήθηκε.

Read More

And More