Τα πιο χαριτωμένα πράγματα που είδαμε στο διαδίκτυο το 2014!

Ποια ήταν τα πιο χαριτωμένα πράγματα που έκαναν το γύρο του διαδικτύου το 2014; Όπως είναι φυσικό, παιδιά και ζώα έχουν την τιμητική τους! Δες παρακάτω τι βρήκαμε!

Τα πιο χαριτωμένα παιδιά!


Τοπ στη λίστα με τα πιο χαριτωμένα μωρά-παιδιά είναι φυσικά ο πρίγκηπας Γεώργιος!


Το Halloween κάποιοι γονείς έδωσαν ρεσιτάλ ντύνοντας τα παιδιά τους με τις πιο χαριτωμένες στολές όπως αυτά τα μωράκια!


Tην απίθανη ιστορία της μικρής Mayhem σου την έχουμε παρουσιάσει εκτενώς (κάνε κλικ εδώ και δες τις μοναδικές φωτογραφίες της). Όλα ξεκίνησαν επειδή η μικρή Mayhem, όπως όλα τα κοριτσάκια, έπαιρνε τα ρούχα της μαμάς της για να ντυθεί. Η μαμά της, επειδή βαρέθηκε να μαζεύει τα ρούχα της μέσα από τα κουτιά με τα παιχνίδια της κόρης της μια μέρα της πρότεινε να φτιάξουν φορέματα από χαρτί. Η μικρή Mayhem ενθουσιάστηκε! Και το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτογραφίες!

Αυτός ο χαριτωμένος μικρός κύριος που ποζάρει για λογαριασμό της Chanel λέγεται Hudson Kroenig και φυσικά είναι ό,τι πιο χαριτωμένο στον κόσμο της μόδας μαζί με τον Ρόμεο Μπέκαμ που τον βλέπεις στο παρακάτω βίντεο:


Το υπέροχο ξέσπασμα αυτού του κοριτσιού που επιμένει στην ιστορία του είναι μοναδικό!


Η ιστορία της Addy που διαγνώστηκε με καρκίνο τελικού σταδίου αλλά και την εκπλήρωση της επιθυμίας της από το Make-A-Wish Foundation να γίνει ποπ σταρ είναι φυσικά κάτι παραπάνω από χαριτωμένη!


Αυτό το κοριτσάκι έφερε μια αγελάδα μέσα στο σπίτι του και φυσικά έσπασε τα κοντέρ!

Τα πιο χαριτωμένα ζώα!


Αυτό το χάμστερ και οι περιπέτειές του είναι το κάτι άλλο!


Αλλά φυσικά το πιο χαριτωμένο θέμα όλων είναι ο συνδυασμός ζώων και μωρών, και συγκεκριμένα αξιαγάπητα σκυλιά με μωρά όπως σού το έχουμε παρουσιάσει ήδη (κάνε κλικ εδώκαι απόλαυσε τα πιο όμορφα στιγμιότυπα μωρών και σκύλων!)

Χαριτωμένα στιγμιότυπα των διασήμων!


Οι One Direction επισκέφτηκαν το show του Jimmy Kimmel και έβγαλαν την πιο χαριτωμένη αναμνηστική φωτογραφία!


Την τιμητική τους όμως φέτος είχαν οι διάσημες εγκυμοσύνες και ο τρόπος που τις ανακοίνωσαν οι διάσημες μαμάδες. Για παράδειγμα η Jessica Simpson το έγραψε στην άμμο (φωτό αριστερά), η Gwen Stefani φόρεσε κορώνα (μεσαία φωτό) ενώ η Stacey Kimbler έβαλε τη φωτό αυτή με κάτι που ψήνεται στο φούρνο για να ανακοινώσει ότι κάτι… ψήνεται!

Read More

And More